Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Asia 12:48, 23 lut 2013

Marta coś tam naprawiłam i chyba już działa, mam nadzieję. Zapraszam do mnie, ale tam na razie nic ciekawego nie ma, jestem tu nowa i z tamtego roku nie miałam zdjęc z mojego ogródka, któremu daleko jeszcze do ogródka mam głównie kwiaty jednoroczne przywiezione z podkarpacia, z ogródka mojej babci i troche cebulowych. Jest tak głównie z braku kasy ale bardzo, bardzo kocham te moje kwiateńki i mam nadzieję, że z czasem uda mi się stworzyc ładny ogródeczek. Pozdrawiam i będę Cie odwiedzac, pięknie tam u Was
Marta7 12:53, 23 lut 2013

Ewa4 16:40, 23 lut 2013

Martuś co to za kwiatki na pierwszym zdjęciu za tulipanami i żonkilami tak w grupce bardzo ładne a jakoś nie mogę skojarzyć co to pozdrawiam
bogumila 16:43, 23 lut 2013

Ewa4 napisał(a)
Martuś co to za kwiatki na pierwszym zdjęciu za tulipanami i żonkilami tak w grupce bardzo ładne a jakoś nie mogę skojarzyć co to pozdrawiam
...ciemierniki?
Marta7 17:11, 23 lut 2013

Tak,tak ciemierniki-polecam-liście ozdobne są przez cały rok i bardzo długo kwitną,a ostatnio w tych liściach ciemiernika zasiał mi się dzwonek brzoskwiniolistny i zaś orginalnie kwitł

Ewuś,Bogusia,dzięki za miłe odwiedziny
zawitka 17:19, 23 lut 2013

Kwiatuchy Ci zostawiam Pa .
danuta_szwajcer 18:45, 23 lut 2013

Ale wiosennie u Ciebie a ta brzoza jak fajnie przycięta, dobrze, że moja Matylda "nożycoręka" nie widzi bo by zaraz powiedziała hiihi a nie mówiłamczy hiacynty wykopujesz na zimę? bo takie dorodne masz. Pozdrawiam
Marta7 20:08, 23 lut 2013

Halinko dzięki za śliczną pelargonię,zmotywowałaś mnie,mam szczepki pelargonii i jeszcze nie posadziłam do doniczek a już najwyższa pora,w poniedziałek biorę się do roboty!

Danusiu,powiem Ci szczerze że ja tylko mieczyki wykopuję na zimę,nic więcej-a te hiacynty w tym miejscu są 3 rok,nie wiem czego nornice je omijają,bo tulipany zawsze są zjedzone
danuta_szwajcer 22:52, 23 lut 2013

posadziłam jesienią hiacynty nowe i ciekawe czy wyjdą i zakwitną? ja to jeszcze bzik jestem i tyle dalii i canny echh a mój M buczy po mnie po co mi tyle tych badyli po czym sam kupuje mi następne bo wie,ze sprawi mi radośc. Rozdałam już dużo dalii bo nie mam już zdrowia ani czasu na tyle pracy a to chciejstwo potem znowu góruje
bogumila 16:18, 24 lut 2013

...napisz,co robisz z cleome...taka dorodna.Posiałyśmy z Anią Monte do doniczek i nie wschodzi...czy trzeba długo czekać na wschody?