Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Marta7 07:57, 27 lut 2013

Danusiu,dzieki za radę
A u nas od rana słoneczko !

Marta7 08:00, 27 lut 2013

Ewa4 napisał(a)
Pozdrawiam i miłego i słonecznego dnia życzę.

Ewuś,już spęłniły się Twoje życzenia! Słoneczko zaświeciło,TY napisałaś i tak miło zaczął się ten dzień
bogumila 14:08, 27 lut 2013

...dzisiaj ze słonecznymi pozdrowieniami...
...to mieczyk Mon Amour.
Marta7 14:25, 27 lut 2013

Bogusiu,dzięki za te zdjęcia,teraz będę mogla patrzeć się do woli...
Idę jeszcze do ogrodka-słoneczko dalej świeci
Ewa4 14:29, 27 lut 2013

U mnie tez słonko i pełno wody wszędzie ale czuć wiosenkę obchód na działce zrobiony jest ok.
Asia 16:39, 27 lut 2013

Martuś i ja pozdrawiam u nas było dziś tylko troszkę słońca, ale dobre i tyle. Zrobiłam obchód i znalazłam pierwsze krokusiki w trawie musiałąm je zaznaczyc patykami bo mogłyby zginąc. A co to za kwiat ten niebieski, na 3 zdjęciu na tej stronie?
danuta_szwajcer 17:35, 27 lut 2013

Martuś dzięki że mnie odwiedziłas slonko zostawiłas ale u mnie niestety w marzeniach i to od wielu wielu dni tylko mglisto i ponuro, piękny kotek, a te ciemierniki to już u Ciebie teraz kwitna tak pięknie?) jak wróciłam z pracy to pospacerowałam slalomem zresztą pomiedzy kopcami bo mam górki pagórki po kretach ale już pięnie tulipany wychodza)))a co to masz takie na żółto co kwitnie?
Marta7 18:25, 27 lut 2013

Asia napisał(a)
Martuś i ja pozdrawiam u nas było dziś tylko troszkę słońca, ale dobre i tyle. Zrobiłam obchód i znalazłam pierwsze krokusiki w trawie musiałąm je zaznaczyc patykami bo mogłyby zginąc. A co to za kwiat ten niebieski, na 3 zdjęciu na tej stronie?

Asiu to powojnik na uschniętym migdałku ja też wyoglądałam krokusiki i całą działeczkę-wschodzą też tulipany,narcyze,hiacynty,ciemierniki będą lada dzień kwitnąć-blisko,coraz bliżej
Asia 18:27, 27 lut 2013

Martuś, napisz mi nazwę tego powojnika bardzo mi się podoba
Marta7 18:36, 27 lut 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Martuś dzięki że mnie odwiedziłas slonko zostawiłas ale u mnie niestety w marzeniach i to od wielu wielu dni tylko mglisto i ponuro, piękny kotek, a te ciemierniki to już u Ciebie teraz kwitna tak pięknie?) jak wróciłam z pracy to pospacerowałam slalomem zresztą pomiedzy kopcami bo mam górki pagórki po kretach ale już pięnie tulipany wychodza)))a co to masz takie na żółto co kwitnie?

Danusiu,ciemierniki z tamtego roku,ale te z tego roku już mają pąki i lada dzień zaszaleją na mojej działce,dadzą czadu
A te żółte kwiatuszki to zwykła smagliczka.Ja dzisiaj starałam się nie zmarnować słoneczka,grabiłam a z pagórków po kretach zbierałam ziemię do pojemnika-przyda się-zawsze mi jej mało