Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

kitek81 09:48, 02 mar 2013

Witam
Ale fajne zakupy, na pewno w każdym ogrodzie by się takie skarby przydały i jeszcze za okazyjną cenę-super.
Pozdrawiam słonecznie
Marta7 10:12, 02 mar 2013

Witaj Kitku,fajnie że wpadłaś,pozwolisz że wpadnę do Ciebie wieczorkiem
Marta7 10:57, 02 mar 2013

No to trochę słonecznego dnia wkleję

[img

Asia 10:58, 02 mar 2013

Ewa4 12:51, 02 mar 2013

Marta byłam w ogrodzie grabie juz mniałam w dłoni i sekatorek ale jestem szczęśliwa brakowało mi tego
danuta_szwajcer 19:15, 02 mar 2013

Jak tam Marta spedzilas dzien w ogrodzie? u nas dzis w koncu byl pieknie sloneczny dzien chociaz zapowiadali inaczej uwinęłam sie szybciutko z pracą zawodową i od poludnia 4 godzinki popracowałam w koncu i uporzadkowałam ten syf po zimie z nawianych lisci ale wszystko wychodzi i powiem Ci Marta spojrzałam na moje wrzosowisko i w miejscu gdzie zwial wiatr igliwie to wrzos czarny zmarzniety wiec gdyby nie te gałazki to znowu bym nic z nich nie miała po zimie, nie odkrywam ich jeszcze bo zapewne mrozy jeszcze bedą. Marta i pochwal sie potem jak ci ten siew roslinek wyjdzie? bo moze tez w koncu zaczne cos wysiewac.Jeszcze wracam do tych pieknych donic co kupilas a begonie lubisz? bo rozowe begonie tez by ładnie wygladaly tylko ze zalezy czy bedziesz je miala w sloncu czy bardziej w cieniu? Sle Ci serdeczne pozdrowienia
danuta_szwajcer 19:17, 02 mar 2013

aaaa a psiunie masz cudna taka kochana mordeczka) moja psiunia dzis tez mi towarzyszyla wylegiwala sie w sloneczku na foteliku i byla tak szczesliwa jak i ja moj M walczyl z kretowiskami hihihi)
anna_g 19:25, 02 mar 2013

Martusia pozdrawiam wiosennie. Mokro u nas - nic jeszcze takiego nie robiłam, ale sekatorek jak i Ewa w łapce miałam i aparat i szczęście na gębusi Sąsiad za mną wołał, że "oj chyba cię już strasznie siedzenie swędzi" aby lecieć do ogrodu A co u Ciebie?
Psinka przesłodka - ale fajnie "pozuje"

Hogata 21:02, 02 mar 2013

hanka_andrus napisał(a)
Czy ja mówiłam jak bociany normy wyrabiają? Dostał bocian 10 bajbusów do rozniesienia,ludziom,którym smutno było w życiu.
Latał przez cały dzień,ledwie 8 upchnął.Już wieczór ,do domu trzeba, a tu jeszcze 2 maluchy w sakiewce.Zagląda, to tu, to tam,patrzy a tu w jednej chacie smutna para siedzi przy kolacji. No to buch im od razu dwoje,i odfrunął.
A nazajutrz,cała wieś zdziwiona,skąd u dziadka i u babci taki przychówek? Widać takie zrządzenie losu!
Uważajcie na bociany! Trzeba się cieszyć jak one lecą,inaczej o dwojaczki nietrudno!

Nie no, ta ja zawsze się tak cieszę jak bociany przylatują i masz tu babo placek....
Hogata 21:06, 02 mar 2013

Marta7 napisał(a)
Asiu w Tuczempach,Szówsku i Jarosławiu,jak dasz cynk kiedy będziesz-postaram się tam nie zaglądać

Marta a gdzie konternie te sklepy są, bo ja w Szówsko to codziennie jestem a nawet nie wiedziala, że takie cuda można kupić.