Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój 4 arowy azyl...

Mój 4 arowy azyl...

Nallar 22:40, 06 mar 2016

barbara_krajewska napisał(a)

Tak szczerze mówiąc masz jeszcze sporo czasu na cięcie. Zrobisz to, jak ruszy wegetacja. Wszystko pięknie opisane tu:
https://zojalitwin.wordpress.com/2011/10/19/perowskia-lobodolistna/

Bardzo dziękuję. Ona chyba już ruszyła
Mala_Mi 22:45, 06 mar 2016

Basiu, musiałaś dostać pełnego... a one tak wyglądają, że jak się nie podniesie główki to nie widać że pełny U mnie też 3 rodzaje przebiśniegów.. ale kępki dużo mniejsze mam.. wolno przyrastają.

Nallar - na perowsią jest czas Można ciąć razem z lawendą. I zawsze tniemy wiosną.
barbara_kraj... 22:48, 06 mar 2016

monteverde napisał(a)

Basiu ja chyba Ci je wysyłalam w tamtym roku pozdrawiam

Aniu, możliwe, że przysłałaś. Jeśli tak, to wdzięczna Ci jestem. Najważniejsze, że je mam!
barbara_kraj... 22:51, 06 mar 2016

Nallar napisał(a)

Bardzo dziękuję. Ona chyba już ruszyła

Ewo, niemożliwe, to dla perowskiej za wcześnie.
Nallar 22:53, 06 mar 2016

Mala_Mi napisał(a)

Nallar - na perowsią jest czas Można ciąć razem z lawendą. I zawsze tniemy wiosną.

Muszę sobie zafundować jakiś kajet na zapiski, bo przy przypadłości jaka mnie męczy już od dłuższego czasu, będę zadawała pytania każdego roku
Dzięki Aniu.
barbara_kraj... 22:55, 06 mar 2016

Mala_Mi napisał(a)
Basiu, musiałaś dostać pełnego... a one tak wyglądają, że jak się nie podniesie główki to nie widać że pełny U mnie też 3 rodzaje przebiśniegów.. ale kępki dużo mniejsze mam.. wolno przyrastają.

Aniu, coś mnie podkusiło i właśnie to zrobiłam, tzn. podniosłam główkę i zachwyciłam się.
Moje przebiśniegi przesadzałam ze trzy razy i chyba wreszcie dopasowało im miejsce. Poza tym pozwalam się im rozsiewać, nawet pomagam im w tym.
barbara_kraj... 22:57, 06 mar 2016

Nallar napisał(a)

Muszę sobie zafundować jakiś kajet na zapiski, bo przy przypadłości jaka mnie męczy już od dłuższego czasu, będę zadawała pytania każdego roku
Dzięki Aniu.

A po pewnym czasie w zapiskach będziesz poruszać się jak w gąszczu. Kto pyta nie błądzi.
an_tre 23:08, 06 mar 2016

To mój drugi na przedwiośniu rekonesans na działce.
Cieszą pierwsze oznaki wiosny.
Ranniki kwitną od ponad tygodnia, ale na krokusy nie liczyłam. Mile mnie zaskoczyły te żółtaski.

najradośniejsze oznaki wiosny
pozdrawiam Basiu
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Nallar 23:11, 06 mar 2016

A po pewnym czasie w zapiskach będziesz poruszać się jak w gąszczu. Kto pyta nie błądzi.

Zdradź jak sobie radzisz z zapamiętywaniem

Musze zbadać poziom LDL
barbara_kraj... 23:53, 06 mar 2016

Nallar napisał(a)

Zdradź jak sobie radzisz z zapamiętywaniem

Musze zbadać poziom LDL

Nie radzę sobie, szukam w cudzych notatkach ( czytaj w necie). Bo po co tracić czas na zapisywanie tego, co już zapisane?