Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój 4 arowy azyl...

Mój 4 arowy azyl...

barbara_kraj... 00:19, 24 sie 2013

jambosana napisał(a)

Piękna ta Agastache, mam nadzieję, że moja od Ciebie w przyszłym roku pokaże na co ją stać. Piękne masz roślinki, nie widać by ucierpiały w czasie upału.

Moja na razie rachityczna jeszcze, na marnej ziemi rośnie, ale jak ją na wiosnę zasilę, to będzie taka jak u Bogusi na Zacienionej
Beato, uschnięte wycięłam i obraz całości niczego sobie

I zawilce, których sadzonki dostaniesz
aldonaz 00:20, 24 sie 2013

Witaj Basiu, mój ogród też żałośnie wygląda po wyjazdach mimo że tato podlewał. Dwa dni temu spadł pierwszy deszcz od ponad miesiąca. Piękne dzielżany, też je lubię.
barbara_kraj... 00:24, 24 sie 2013

jotka napisał(a)
(...) A ja teraz zastanawiam się czy jak pokocham dzielżany, to będzie to zdrada jeżówek

Jolu, można kochać jedne i drugie
barbara_kraj... 00:26, 24 sie 2013

irena_milek napisał(a)

jak się cieszę, że się przyjęły, już widać, że sobie poradzą, zatem niebawem zbiory i co ...winko lub soczki

O, na zbiory trzeba będzie ze dwa, trzy lata poczekać A co będzie? Zobaczymy, najpierw się najem. Chyba będą dobre?
barbara_kraj... 00:29, 24 sie 2013

aldonaz napisał(a)
Witaj Basiu, mój ogród też żałośnie wygląda po wyjazdach mimo że tato podlewał. Dwa dni temu spadł pierwszy deszcz od ponad miesiąca. Piękne dzielżany, też je lubię.

Aldonko, jeśli popadało, to wszystko wróci do normy. Sama się zdziwiłam jak szybko. I tak sobie myślę, że strat za dużych nie było, bo obfite poranne rosy ratowały sytuację
barbara_kraj... 00:36, 24 sie 2013

ewsyg napisał(a)
Basiu, cieszę się, że miałaś do czego wracać. Hosta córki bardzo ładna, dla mnie też możesz podebrać. A ja jagoda goji, przeżyła ? Pozdrawiam Cieplutko, jednoocznie

Podbiorę bez wątpienia. Już dawno miałam chęć to zrobić, ale akurat w odpowiednim na tę 'operację' czasie u niej nie byłam
Jagoda goji żyje. Całe szczęście, że doniczkę ustawiłam wśród tuj i była zacieniona. To ją uratowało

Cieszę się, że już masz TO za sobą. Za ile dni będziesz dwuoka?
Pozdrawiam, buźka!
Lukas 16:09, 24 sie 2013

Ojjj takie porzetwory to bym sobie pojadłhehe
ewsyg 17:13, 24 sie 2013

barbara_krajewska napisał(a)

Podbiorę bez wątpienia. Już dawno miałam chęć to zrobić, ale akurat w odpowiednim na tę 'operację' czasie u niej nie byłam
Jagoda goji żyje. Całe szczęście, że doniczkę ustawiłam wśród tuj i była zacieniona. To ją uratowało

Cieszę się, że już masz TO za sobą. Za ile dni będziesz dwuoka?
Pozdrawiam, buźka!

Już jestem dwuoka. Od razu się jest tylko, że z dnia na dzień widzisz coraz lepiej. Na dworze razi mnie światło i trzeba w ciemnych okularach.

Cieszę się, że jagoda przeżyła, takie biedactwo z niej było. Zobaczysz jak ruszy to ciężko ja zatrzymać, ma spore przyrosty.
ewsyg 17:16, 24 sie 2013

Bardzo lubię borówki z wodą do picia. Pychotka i na żołądek, na zatrucia ekstra.
Joku 17:28, 24 sie 2013

Odbiły wszystkie 'porandapowane" róże?