zastanawiam się, gdzie ja to wszystko pomieszczę, jak trzeba będzie warzywa popikowac, a dziś jeszcze posiałam taką dużą paletę roślin ozdobnych i kwiatów?!
A róże mam wielkokwiatowe nazw u nas niestety nie dostaniesz
pozdrawiam :*
Boziu... ale masz napikowane.....
I jak jeszcze raz powiesz że wstydzisz sie ogrodu, to przyjadę i w dupsko wleję..
Ogród sie tworzy wiec jest jak jest...
A ja jak sie cieszyłam, jak mi pierwsze cokolwiek zakwitło... miałam wrażenie, że mam najpiękniejszy ogród świata.... bo mój i coś kwitnie...
Fotki u mnie Zapraszam
Super szkolka myslalem zeotworzeylas szkółkę a to są rośliny do ciebie zazdroszczę ręki do siania bo umńie nic nie wyrasta w domu z nasion hi hi hi nauczyłem sie na ogrodowisku zeby sie cieszyć z tego co mam bo moze być tylko lepiej jak na tym popracujesz i dasz coś z siebie trzymam kciuki hi hi hi
fotki już widziałam i skomentowałam dziękuję, że pokazujesz, że można to taki motorek dla mnie, że jak się chce, to się uda
uczę się wszystkiego praktycznie od podstaw, jestem na początku ogrodowej przygody a te małe, popikowane roślinki już mnie cieszą, co chwilę chodzę do nich zaglądać, aż m się ze mnie śmieje ale na szczęście też to lubi i pomaga jak może
nie wiem, czemu jestem taka krytyczna i wymagająca, bo kogo nie spotkam, to każdy nam mówi, że szybko się wybudowaliśmy, zamieszkaliśmy i cały czas coś robimy?! widzę już efekty naszej pracy, ale to jeszcze nie to, co by się chciało
no i wielkim szczęściem jest to, że Was spotkałam, że macie takie dobre serduszka i dzielicie się ze mną swoimi roślinkami <3 to tak, jakbyście dzielili się sobą i swoimi pięknymi ogrodami
dziękuję raz jeszcze wszystkim razem i każdemu z osobna :*
dziękuję Kondziu o szkółce może kiedyś pomyślę, jak będę na emeryturze teraz nabieram doświadczenia wszystko robię metodą prób i błędów albo się uda, albo się uda innej opcji nie przyjmuję
dzięki że zajrzałeś i zapraszam częściej
a słów wsparcia i kciuków potrzebuję
pozdrawiam serdecznie
w zeszłym roku kwiatki troszkę zaniedbałam, chociaż siałam-rabat nie miałam i jakoś tak mi się zmarnowały w tym roku chcę, żeby było inaczej i przykładam się do nich bardziej i do końca
pozdrawiam i Tobie również miłej niedzieli