Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 21:58, 05 maj 2014

Bogda napisał(a)

nom, ja trochę tyż

widziałam ale za to jakie piękne efekty
kitek81 21:59, 05 maj 2014

Ewa4 napisał(a)
Czytam o odnóżkach hortensji i powiem Ci ,że mi jedna odmiana padła ale te co Tobie wyslalam mają korzonki i piękne liście wiec jedne łatwo się ukorzeniają a nie które ciężko bo chyba nie wszystkie Ci padły ?

u mnie ta od Ciebie też dobrze się trzyma, ale reszta to pomału obraz nędzy i rozpaczy nawet pęcherznice co były takie twarde teraz padają załamka!
regli 23:55, 05 maj 2014

Kawał roboty zrobiony. No i chyba najgorszy. Teraz to już tylko z górki
kitek81 08:06, 06 maj 2014

regli napisał(a)
Kawał roboty zrobiony. No i chyba najgorszy. Teraz to już tylko z górki

dziękuję faktycznie, jak skończymy orać i posiejemy trawkę, to chyba najgorsze będzie za nami potem pewnie nie mniej pracy, bo jak widać cała działka praktycznie do obsadzenia, ale już powinno iść lżej
dzisiaj już nie było przymrozku, więc chyba idzie to ocieplenie
pozdrawiam
Matka 08:09, 06 maj 2014

Ale warzywek, kochana, to będziesz miała, że ho ho...Ty masz całość działki z góry?ciekawam jak wygląda w całości...bo znaleźć nie mogłam
nieszka 08:12, 06 maj 2014

ło matulu, jaki Ty masz warzywniak!!! Mój zachwaszczony przez perz to przy Twoim się nie umywa. Idę się chyba dziś za niego zabrać
AgnieszkaW 08:22, 06 maj 2014

Jaki ty masz, Kasiu, wypasiony warzywnik Aż mi wstyd, jak patrzę na swój i porównuję...
kitek81 09:52, 06 maj 2014

Bogda napisał(a)
Ale warzywek, kochana, to będziesz miała, że ho ho...Ty masz całość działki z góry?ciekawam jak wygląda w całości...bo znaleźć nie mogłam

nom, już się nie mogę doczekać tych swoich warzywek wygrzanych w słoneczku, pachnących, smacznych aż ślinotoku dostałam
a o jakie zdjęcie z góry Ci chodzi, o plan rozrysowany, czy fotkę?
kitek81 09:54, 06 maj 2014

nieszka napisał(a)
ło matulu, jaki Ty masz warzywniak!!! Mój zachwaszczony przez perz to przy Twoim się nie umywa. Idę się chyba dziś za niego zabrać

cieszę się, że chociaż warzywniak się Wam podoba, bo reszta na razie to nic ciekawego w rzeczywistości to on nie jest aż taki wielgachny, jak wszystko obsieję i obsadzę, to i tak mi brakuje miejsca jakoś na hurt idę, ale potem mam swoją włoszczyznę pomrożoną, zaprawy porobione i kaska zaoszczędzona na inne roślinki
kitek81 09:56, 06 maj 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Jaki ty masz, Kasiu, wypasiony warzywnik Aż mi wstyd, jak patrzę na swój i porównuję...

ale za to jakimi pięknymi ogrodami możecie się pochwalić, a ja jeszcze nie mam nic w tej kwestii do pokazania! warzywniak jest już rok, to też może przez to inaczej wygląda! bardziej wyczekuję ogrodu, żeby mieć już tak zielono i kolorowa jak u Was-to dopiero jest wyzwanie! więc liczę po cichutku, że mi pomożecie!