kitek81
20:53, 16 cze 2014

Odpiszę, bo aż wstyd, tylu gości, a ja milczę! Przepraszam, ale każdą wolną chwilę spędzam w ogrodzie! Pogoda ostatnio nie rozpieszczała, więc ja i dzieciaki coś się podziębiliśmy
jutro wchodzę na służbę więc dzień mi odpadnie! wzięłam się ostro za chwasty, bo rozszalały się za mocno w warzywniaku, trawnik też odchwaściliśmy, wczoraj kolejne koszonko, a dziś rozsypałam nawóz, nawet jak nawoziliśmy to kropiło, ale się nie rozpadało, a teraz by no to się deszcz przydał! poza tym powsadzałam moje wyhodowane jeżówki, trawy pampasowe, goździki, aksamitki, motylki, winogronko, minikiwi i cytryńca,a i dżemy truskowkowe porobiłam, wyszło mi 32 słoiczki
a teraz poodpisuje 
Mirka, swoje horti podglądam, za dużo przy nich nie robię
chociaż ostatnio podglądałam suche badylki i tak korzonków nie widziałam
chyba nic z nich nie będzie, ale zobaczę, zostawie je jeszcze
pozdrawiam 
dobry pomysł i chyba z powodów oszczędności chyba zrobię tak samo z tymi obrzeżami
zawsze to dodatkowa kaska na roślinki
siewki petunii się nieźle rozrosły, aż sama jestem w szoku, że aż tak bardzo
ale chociaż mam się czym chwalić
pozdrawiam 
dzięki
cieszę się bardzo z każdej własnoręcznie wyhodowanej roślinki
horti mi na razie nie kwitną, ale to nieważne, najważniejsze, żeby się ukorzeniły, kwitnąć będą za rok 
pozdrawiam
dziękuję, staram się jak mogę, ale nie zawsze wszystko tak mi się udaje
ale nic się nie poddaję, tylko działam dalej
pozdrawiam 
o clematisa dostałaś? dostał już miejsce docelowe? ja swojego wsadziłam i od tego słońca mu listki wysuszyło
mam nadzieję, ze odżyje!
Ty też się narobiłaś
rozszalałas się na całego
ale tak trzymaj
pozdrawiam 
dzięki
u nas pogoda też ostatnio w kratkę, ochłodziło się, co zakończyło się przeziębieniem, ale na szczęście już jest cieplej
zdecydowanie bardziej wolę upały
pozdrawiam 
zmienia się u mnie to fakt, nie są to zmiany w oszałamiającym tempie, ale i tak jestem z nas dumna
pozdrawiam 
dobra, kończę, bo się rozpisałam za wsze czasy

Mirka, swoje horti podglądam, za dużo przy nich nie robię

dobry pomysł i chyba z powodów oszczędności chyba zrobię tak samo z tymi obrzeżami

dzięki

pozdrawiam

dziękuję, staram się jak mogę, ale nie zawsze wszystko tak mi się udaje

o clematisa dostałaś? dostał już miejsce docelowe? ja swojego wsadziłam i od tego słońca mu listki wysuszyło

Ty też się narobiłaś

dzięki

zmienia się u mnie to fakt, nie są to zmiany w oszałamiającym tempie, ale i tak jestem z nas dumna

dobra, kończę, bo się rozpisałam za wsze czasy