Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 12:31, 24 cze 2014

yolka napisał(a)
Masz kota? Ale niespodzianka, mnie by sie przydał bo jakies paskudztwo zaczyna mi ryć w ziemi

nom mamy, fajniutki jest i w szoku jestem, że się tak szybko u nas zaaklimatyzował to mój pierwszy kot w zyciu, wcześniej miałam tylko psy
i też liczę, że spełni swoją funkcję i zimą w końcu nie będzie myszy w domu
pozdrawiam
kitek81 12:32, 24 cze 2014

Marta7 napisał(a)

Kasiu ja już od tygodnia zabieram się za dżemy z truskawek i zabrać się nie mogę,a Ty proszę-32 słoiczki Jesteś moim wzorem do naśladowania na najbliższe dni
Kicia milusińska,a kwiatuszki pikne!
pozdrawiam serdecznie

i narobiłaś dźemów? u nas truskawki już się kończą, na szczęście mamy dużo poziomek, porzeczki dojrzewają, agrest, malinki i jeżyna mniam mniam
pozdrawiam serdecznie
kitek81 12:33, 24 cze 2014

Bogda napisał(a)
Też miałam takiego Rudka-do dziś za nim tęsknię...mimo, że nie znoszę kotów

ja też się dopiero przekonuję do kotów, ale ten nasz też podbił serca wszystkich domowników, nawet teściowej
pozdrawiam :*
kitek81 12:34, 24 cze 2014

yolka napisał(a)
Ja dzisiaj tez rozpoczęłam sezon przetwórczy

widziałam a co to takiego dobrego
kitek81 12:38, 24 cze 2014

Nikita napisał(a)
Kasiu, gdzie ty się podziewasz...pewno w ogrodzie szalejesz...
Kociak prawdziwy słodziak...
Buziaki przesyłam

szaleństwem bym tam tego nie nazwała, odchwaszczałam warzywniak. a że pogoda w kratkę zajęło mi to prawie tydzień :/ w domu trochę ogarnęłam jak padało
w końcu ruszy coś dalej z ogrodzeniem, bo przez 3 tyg wszystko stało, bo dopiero wczoraj pan miał czas i wytyczyli kolejne miejsce do kopania, więc od dziś zaczynamy kopać dalej pod fundament
dosiałam resztę warzyw na grządkach, plus trochę kwiatów jednorocznych
cały czas coś się robi, ale nawet zdjęć nie robiłam, bo to żadne nowości, ale myślę, że w sierpniu może coś powsadzamy z nowych drzewek i krzewów to wtedy będzie co oglądać

Ewa4 14:57, 24 cze 2014

Kasia z tym ogrodzeniem to poczekaj za mną u mnie wszystko jest na ogrodzenie tylko czasu na dokończenie em nie ma a dziś jak mi się uda pokaże jaką niespodziankę robię dla M na powrót bo wyjechał na 2 tyg.Pozdrawiam
kitek81 10:05, 25 cze 2014

Ewa4 napisał(a)
Kasia z tym ogrodzeniem to poczekaj za mną u mnie wszystko jest na ogrodzenie tylko czasu na dokończenie em nie ma a dziś jak mi się uda pokaże jaką niespodziankę robię dla M na powrót bo wyjechał na 2 tyg.Pozdrawiam

Kochana, ja mam czekać z ogrodzeniem na Ciebie?
przecież Ty jestem o wielki krok milowy przede mną?u nas to wszystko pomału idzie, Ty masz już słupki i murki, a my jeszcze fundamentu jeszcze wszędzie nie mamy
ciekawa jestem miny męża, jak wróci do domu i zobaczy niespodziankę? bo nie sposób jej nie zauważyć najpierw było ciurladełko teraz duża fontanna szalejesz Kobieto
kitek81 22:50, 25 cze 2014

Wiem, że to niewiele w porównaniu z Waszymi pięknymi ogrodami, ale chociaż tyle z mojego ogrodu pokażę

kitek81 22:52, 25 cze 2014

kitek81 22:56, 25 cze 2014