Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

KasiaWB 22:29, 05 mar 2015

widać wiosnę u Ciebie, ale fajnie, a u mnie co drugi dzień śnieg ale jeszcze 2-3 tygodnie i będzie lepiej
serdecznie pozdrawiam
kitek81 22:31, 05 mar 2015

KasiaWB napisał(a)
widać wiosnę u Ciebie, ale fajnie, a u mnie co drugi dzień śnieg ale jeszcze 2-3 tygodnie i będzie lepiej
serdecznie pozdrawiam

wiosnę już widać, tylko słonko gdzieś się zgubiło! ale mam nadzieję, że do końca tygodnia się znajdzie i pogoda się poprawi
również pozdrawiam
GorAna 22:50, 05 mar 2015

Kasiu, Ty to masz powołanie do siania nasionek, jak się wszystko rozrośnie, to nie poznasz własnego ogrodu....a krokusiki, też już pokazujA, że na zimę już czas za morze
Pozdrawiam, zawodowa ogrodniczko
kasiek 06:08, 06 mar 2015

No to teraz niebieskie Ci się pokazały krokusiki Masz więcej kolorów krokusów? Na razie zimno ale jak zapowiadaja n- juz niedługo
bdan 07:44, 06 mar 2015

Kasiu zazdroszczę wolnego dzisiaj.

Słoneczko wychodzi,mam nadzieję, że u Ciebie również, więc miły dzień się zapowiada
kitek81 08:29, 06 mar 2015

GorAna napisał(a)
Kasiu, Ty to masz powołanie do siania nasionek, jak się wszystko rozrośnie, to nie poznasz własnego ogrodu....a krokusiki, też już pokazujA, że na zimę już czas za morze
Pozdrawiam, zawodowa ogrodniczko

lubię to, po prostu a jak jeszcze właśnie rośnie od małego i cieszy potem oko kolorami, to jest najlepsza zapłata za trud
jestem za, możemy zażegnać zimę!
pozdrawiam :*
kitek81 08:31, 06 mar 2015

kasiek napisał(a)
No to teraz niebieskie Ci się pokazały krokusiki Masz więcej kolorów krokusów? Na razie zimno ale jak zapowiadaja n- juz niedługo

mam więcej kolorów, bo to na razie wyłażą te krokusy sadzone 2 lata temu, jeszcze sporo dosadzałam jesienią, więc jestem ciekawa ich kolorów fajne są, takie malusie, a tyle radości
pozdrawiam
kitek81 08:33, 06 mar 2015

bdan napisał(a)
Kasiu zazdroszczę wolnego dzisiaj.

Słoneczko wychodzi,mam nadzieję, że u Ciebie również, więc miły dzień się zapowiada

też się cieszę z tego wolnego, chociaż szkoda, że nie jest cieplej, to w ogrodzie można by coś zrobić u nas dziś przymroziło, rano było -4 :/ ale za to słoneczko piękne

miłego dnia
pozdrawiam
kitek81 08:34, 06 mar 2015

zaraz idę zaprowadzić syna do szkoły, zahaczę o ogrodniczy, spytam się, czy może mi pani zamówić umbry przy okazji może bratki będą to sobie na dzień kobiet kupię
Mysza 08:41, 06 mar 2015

Miłego dnia życzę