Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

Kasiek 21:59, 14 mar 2015

Rany Julek ale sie rozpedzilas Cudnie to wyglada, a jak jeszcze roslinki zakwitna...fiu fiu
kitek81 22:00, 14 mar 2015

Mirka napisał(a)
No kochanieńka przebiłaś mnie z tymi zasiewamiStipę możesz pikować najwyżej potem przesadzisz do większych doniczek Ja jutro zaczynam pikować oj też mam tego dobra troszkę

dzięki za odpowiedź nie chce mi się podwójnie bawić, więc dam je w większe doniczki od razu już i tak czeka mnie podwójna zabawa z petuniami
Ciebie, Kochana nie przebiję
powodzenia w pikowaniu u mnie jutro też ciąg dalszy i zastanawiam się, czy pomidorki już siać? nie chcę, żeby mi się wyciągnęły, a szklarni nie mam, więc do hruntu pójdą po zimnej Zośce!
kitek81 22:02, 14 mar 2015

Kasiek napisał(a)
Rany Julek ale sie rozpedzilas Cudnie to wyglada, a jak jeszcze roslinki zakwitna...fiu fiu

dzięki Kochana to jeszcze nie koniec, jutro działam dalej, a w planie kolejne siewy
Mirka 22:06, 14 mar 2015

Nie żartujmy z tym przebijaniem bo nie o to przeciez chodzi Kasiu pelaśka jednak samotność u mnie wybrała wyszła jedna i koniec.Pwiem ci że nie lubie siać z nasion ze sklepu zawsze jakies g.kupię
Kasiek 22:06, 14 mar 2015

Bede podgladac jak rosnie Twoje przedszkole
p.s pracowta pszczolka z Ciebie, brawo
kitek81 22:14, 14 mar 2015

Mirka napisał(a)
Nie żartujmy z tym przebijaniem bo nie o to przeciez chodzi Kasiu pelaśka jednak samotność u mnie wybrała wyszła jedna i koniec.Pwiem ci że nie lubie siać z nasion ze sklepu zawsze jakies g.kupię

wiem, tak tylko sobie żartujemy
najważniejsze, żeby nam się udawało, to co robimy
szkoda,że z pelaśkami nie wyszło! mam wyrzuty, bo Cię namawiałam! ja mam kupne i zobacz, jak rosną!
kitek81 22:15, 14 mar 2015

Kasiek napisał(a)
Bede podgladac jak rosnie Twoje przedszkole
p.s pracowta pszczolka z Ciebie, brawo

dziękuję
oczywiście zapraszam, bo zdjęcia na pewno będę dodawała, więc będzie można zobaczyć moje przedszkole
Kasiek 22:18, 14 mar 2015

Nie wiem czy juz pokazywalam ...zobacz jaki fajny sposob z nasionkami kupilamU Was tez takie sa?

kitek81 22:18, 14 mar 2015

dziś dostaliśmy zaproszenie od rodziny od strony ema, żebyśmy przyjechali, bo mają roślinki do podziału i że chcą nam dać, a jak nie przyjedziemy, to wydadzą sąsiadom! szkoda by mi było trochę, bo mają iryski te co byłyby do realizacji z umbrami, tawułki, machonię i nie wiem co jeszcze. mus się zebrać i pojechać! ale kiedy, jak zaczynamy działać z elewacją i z miesiąc pewnie nam to zajmie!
kitek81 22:20, 14 mar 2015

Kasiek napisał(a)
Nie wiem czy juz pokazywalam ...zobacz jaki fajny sposob z nasionkami kupilamU Was tez takie sa?

a co to za nasionka? u nas też widziałam, głównie nasionka warzyw-nawet zastanawiałam się, czy nie kupić takich rzodkiewiek- nasion z tasiemki