dzięki za odpowiedź nie chce mi się podwójnie bawić, więc dam je w większe doniczki od razu już i tak czeka mnie podwójna zabawa z petuniami
Ciebie, Kochana nie przebiję
powodzenia w pikowaniu u mnie jutro też ciąg dalszy i zastanawiam się, czy pomidorki już siać? nie chcę, żeby mi się wyciągnęły, a szklarni nie mam, więc do hruntu pójdą po zimnej Zośce!
Nie żartujmy z tym przebijaniem bo nie o to przeciez chodzi Kasiu pelaśka jednak samotność u mnie wybrała wyszła jedna i koniec.Pwiem ci że nie lubie siać z nasion ze sklepu zawsze jakies g.kupię
wiem, tak tylko sobie żartujemy
najważniejsze, żeby nam się udawało, to co robimy
szkoda,że z pelaśkami nie wyszło! mam wyrzuty, bo Cię namawiałam! ja mam kupne i zobacz, jak rosną!
dziś dostaliśmy zaproszenie od rodziny od strony ema, żebyśmy przyjechali, bo mają roślinki do podziału i że chcą nam dać, a jak nie przyjedziemy, to wydadzą sąsiadom! szkoda by mi było trochę, bo mają iryski te co byłyby do realizacji z umbrami, tawułki, machonię i nie wiem co jeszcze. mus się zebrać i pojechać! ale kiedy, jak zaczynamy działać z elewacją i z miesiąc pewnie nam to zajmie!