Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

Ewa4 22:57, 12 kwi 2013

Ja też nie mam barierki i jakoś nikt nie spadł nawet dzieci jak sa wiec chyba będzie dobrze to działaj z tarasem bo jak przyjade kiedyś do Ciebie to ja zamawiam kawę na tarasie.Nie rozdawaj dużych kwiatów one takie śliczne będziesz żałowac a tego bluszcza nie rozdzielaj tylko do większej donicy przesadz będzie pięknie rósł.Pozdrawiam wiosennie śniegu wreszcie nie mam uf.
kitek81 23:16, 12 kwi 2013

Ewa4 napisał(a)
Ja też nie mam barierki i jakoś nikt nie spadł nawet dzieci jak sa wiec chyba będzie dobrze to działaj z tarasem bo jak przyjade kiedyś do Ciebie to ja zamawiam kawę na tarasie.Nie rozdawaj dużych kwiatów one takie śliczne będziesz żałowac a tego bluszcza nie rozdzielaj tylko do większej donicy przesadz będzie pięknie rósł.Pozdrawiam wiosennie śniegu wreszcie nie mam uf.

Kawę masz zaklepaną Zapraszam
A kwiatki, pomieszkały u mnie troszkę, a jak komuś się spodobały to niech bierze, tym bardziej, że cena za schody konkurencyjna, u znajomego stolarza wyszła by mnie ta przyjemność o 2,5tyś więcej-więc w tej różnicy mogę mieć 2000 takich roślinek więc tam mocno mi ich nie żal kupię sobie inne
a tego bluszcza to aż żal nie rozdzielać, bo jak go niedawno kupowałam, to miał pare listków na krzyż, a teraz ładnie i szybko się zagęścił, podglądałam, ze jest do podziału, to chyba jednak podzielę z resztą zobaczę, jak już się do niego dobiorę i wyciągnę z doniczki do przesadzenia!
pozdrawiam
oby słonko było w weekend bo u nas dziś padał deszcz!
kitek81 00:05, 13 kwi 2013

ta rabata przy tarasie też fajnie wygląda:
kitek81 00:06, 13 kwi 2013

i to w sumie też mi się podoba!
kitek81 00:10, 13 kwi 2013

jutro pewnie na spokojnie wyjdę, pomierzę, popatrzę na to wszystko od strony ogrodu i pomyślę, przedyskutuję z M, ale na rady od Was też liczę
kitek81 00:13, 13 kwi 2013

w sumie to nie jutro, a już dziś
późno już, więc zaprogramuję sobie nagrywanie roku w ogrodzie i Mai i idę spać plan na sobotę-zakupy, oglądanie kostki, sprzątanie, gotowanie i pikowanie pomidorów i papryk no i pewnie posieję jeszcze coś z kwiatków!
Ewa4 07:57, 13 kwi 2013

No chyba że o takiej kwocie mówisz ale bez kwiatów gość by też Ci te schody zrobił w tej cenie na rynku jest tyle tych pseudo fachowców to już się tak cen nie trzymają tylko pilnuj żeby dobrze te schody robił .Pozdrawiam
kitek81 09:30, 13 kwi 2013

schody ten koleś robił u znajomej, więc widziałam jak zrobił i jest ok!
jadę zaraz oglądać kostkę i na zakupki
pogoda piękna, słonko, ciepło
pozdrawiam i miłego dnia :*
EPODLAS 13:10, 13 kwi 2013

Dzięki za wizytę u mnie. Obejrzałam ogród, dom bardzo ładny i widać, że z ciebie zapalona ogrodniczka. Ogrodnictwo bardzo wciąga. Napisałaś u mnie "sąsiadeczko", bardzo mnie to zaintrygowało, bo nie mogłam się nigdzie dopatrzyć gdzie jest twój ogród. Będę cię odwiedzać, sporo roślin masz w domu będzie co wsadzać w ogrodzie.
kitek81 18:05, 13 kwi 2013

EPODLAS napisał(a)
Dzięki za wizytę u mnie. Obejrzałam ogród, dom bardzo ładny i widać, że z ciebie zapalona ogrodniczka. Ogrodnictwo bardzo wciąga. Napisałaś u mnie "sąsiadeczko", bardzo mnie to zaintrygowało, bo nie mogłam się nigdzie dopatrzyć gdzie jest twój ogród. Będę cię odwiedzać, sporo roślin masz w domu będzie co wsadzać w ogrodzie.

witam cieszę się, że do mnie zajrzałaś, Bożenko mam nadzieję, że podzielisz się ze mną swoim doświadczeniem i często coś doradzisz
pozdrawiam i zapraszam do częstego odwiedzania może kiedyś w realu, jak już zacznie u mnie jakoś wyglądać