kitek81
20:59, 14 kwi 2013

heloł 
ale u mnie dzisiaj cisza!
ale może po tym jak dodam zdjęcia z dzisiejszych zakupów i pikowania, może się tu coś ruszy!
mieliśmy dziś nieplanowany wyjazd do T., bo jechaliśmy do teścia, przy okazji M. zabrał mnie do centrum ogrodniczego i LM!
w centrum ogrodniczym kupiliśmy nawóz do storczyków i humus, cebule białą, czerwoną i czosnkową, konewkę dinozaura(Mati ma hopla na punkcie dinozaurów
) i te 2 żurawki- z czego w domu się okazało, że już jedną taką ostatnio kupiłam w Obi-no nic, najwyżej po podziale będę miała jej tyle, żeby od razu sadzić a nie rozmnażać
ale szkoda, bo w LM też były i nie wzięłam, a chyba jednej z nich na pewno nie miałam
no cóż, u nas jakoś nie ma parcia na żurawki, więc pewnie przy następnej okazji kupię
a w LM wzięliśmy narzędzia ogrodowe dla Mateusza, bo sam mówi, że będzie mi pomagał i zraszacz, czy jak to się tam zwie 
a teraz fotki
sprzęt Mateusza
już go na podwórku dziś wypróbował 
wszystko razem:
humus:
i nawóz do storczyków:

ale u mnie dzisiaj cisza!
ale może po tym jak dodam zdjęcia z dzisiejszych zakupów i pikowania, może się tu coś ruszy!

mieliśmy dziś nieplanowany wyjazd do T., bo jechaliśmy do teścia, przy okazji M. zabrał mnie do centrum ogrodniczego i LM!
w centrum ogrodniczym kupiliśmy nawóz do storczyków i humus, cebule białą, czerwoną i czosnkową, konewkę dinozaura(Mati ma hopla na punkcie dinozaurów

a teraz fotki

sprzęt Mateusza

wszystko razem:
humus:
i nawóz do storczyków: