Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

Mala_Mi 17:15, 06 wrz 2015

kitek81 napisał(a)
Tadam rabata po przemeblowaniu

Ależ poszalałaś.... fajnie
kitek81 17:25, 06 wrz 2015

Mala_Mi napisał(a)

Ależ poszalałaś.... fajnie

pięknie dziękuję

a wiesz może, czy tak może być z silverkami, o co pytałam w ostatnim poście?
kitek81 17:47, 06 wrz 2015

teraz doczytałam, że może lekko się przebarwiać-i bądź tu człowieku mądrym-raz piszą tak, raz tak a nie chcę mieć w szpalerze innych odmian!
eda 17:57, 06 wrz 2015

Kasiek znów tyle trawy wybrałaś ? kręgosłup jeszcze masz? jeju ale mocarz z ciebie szacun rabatka cudnie wyszła teraz niech rośnie deszcz podlewa u mnie tez wieje fest buziolki miłego kochana
kitek81 21:58, 06 wrz 2015

eda napisał(a)
Kasiek znów tyle trawy wybrałaś ? kręgosłup jeszcze masz? jeju ale mocarz z ciebie szacun rabatka cudnie wyszła teraz niech rośnie deszcz podlewa u mnie tez wieje fest buziolki miłego kochana

Kochana, ja się teraz pochwalę, bo mój em do mnie wieczorkiem mówi, że już się nie może doczekać, jak usunę całą tą darń i posadzimy nasze tujki (heloooooł, to ja te tujki ukorzeniłam ) ale niech będzie
więc motywacja jest, dziś odpoczęłam, to siły są, oby pogoda pozwoliła popracować
tyle dziś pochwał frontowa rabata zebrała, że aż przeszczęśliwa jestem
dzięki :*
inag 23:48, 06 wrz 2015

kitek81 napisał(a)

a coś Ci się w niej jeszcze nie podoba? coś mam zmienić? bo mi póki co się podoba

A co znaczy "jeszcze"??? - przecież cały czas mi się podobało i nadal tak jest!

kitek81 08:50, 07 wrz 2015

inag napisał(a)

A co znaczy "jeszcze"??? - przecież cały czas mi się podobało i nadal tak jest!

dzięki, Kochana
kitek81 08:53, 07 wrz 2015

pogoda znów nieciekawa! i pomyśleć, że tydzień temu było 35st, upalnie, a dziś jesienne kurtki dzieciakom naszykowałam!
eda 09:04, 07 wrz 2015

kitek81 napisał(a)

Kochana, ja się teraz pochwalę, bo mój em do mnie wieczorkiem mówi, że już się nie może doczekać, jak usunę całą tą darń i posadzimy nasze tujki (heloooooł, to ja te tujki ukorzeniłam ) ale niech będzie
więc motywacja jest, dziś odpoczęłam, to siły są, oby pogoda pozwoliła popracować
tyle dziś pochwał frontowa rabata zebrała, że aż przeszczęśliwa jestem
dzięki :*

Pewnie taka ciężką pracę trzeba chwalić a co bo pięknie i na wiosnę to będziesz siedzieć na foteliku i podziwiać Buziolki
mam tylko nadzieję że menol Ci pomaga bo to można sie zarwać jak nic tyle trawy wiem coś o tym ja się na szarpałam tak się uparłam i całą zimę byłam osłabiona i nie wiedziałam dlaczego ?
kitek81 09:07, 07 wrz 2015

eda napisał(a)

Pewnie taka ciężką pracę trzeba chwalić a co bo pięknie i na wiosnę to będziesz siedzieć na foteliku i podziwiać Buziolki
mam tylko nadzieję że menol Ci pomaga bo to można sie zarwać jak nic tyle trawy wiem coś o tym ja się na szarpałam tak się uparłam i całą zimę byłam osłabiona i nie wiedziałam dlaczego ?

dzięki za wszystko
teraz z tą trawą to sama się męczę, bo em w tym czasie robi podbitkę, ale jak coś potrzeba, to pomaga, nie ma z tym problemu!
mam nadzieję, że sił mi wystarczy i do końca urlopu uda mi się to skończyć, bo na razie pogoda deszczowa mnie wstrzymuje!