Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

anka_ 22:31, 15 paź 2015

Agcia napisał(a)

Wiesz jak to jest z Ogrodowiskiem. ....
Oglądanie kolejnych wątków robi burze w mózgu. .... I dlatego teraz dojrzałam, do tego by odróżniać co mi się podoba np. u kogoś, a tego co chcę u siebie.

Zazdroszczę tej mądrości.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
mira 22:51, 15 paź 2015

No to Cię nieźle Georgijs natchnął na taki wywód.Ja słuchałam wszystkich dziś wyjątkowo słuchałam tylko .
Ciekawe myśli poczytałam Twoje i Kasi i się zamyśliłam, każdemu kiedyś przychodzą takie myśli. Dla mnie O to masa informacji i tego szukam.

pozdrawiam w rytm preludiów bo mnie Eryk zafascynował.
Ewik 23:05, 15 paź 2015

Dziewczyny,fajnie piszecie,ogród ma być moim ogrodem i ma mi się podobać i mam się w nim dobrze czuć.
Katkak 23:10, 15 paź 2015

Agatka przeczytałam co napisałaś i... uniosłam się nad ziemię . Dzięki .
AgataBC 23:13, 15 paź 2015

Kasia_w tak, zgadzam się z Tobą. Gdyby nie O. nie doszłabym do takich wniosków i nie byłoby wywodu. Teraz jestem mądrzejsza. Pomagam bliskim gdy pytają o coś. Na forum raczej mało się udzielam. Ale dzięki niemu poszerzyłam horyzonty przez większość życia mieszkałam w bloku. O ogrodnictwie nie wiedziałam nic. Cały czas się uczę. Kto wie do jakich wniosków dojdę za parę lat.
AgataBC 23:15, 15 paź 2015

anka_ napisał(a)

Zazdroszczę tej mądrości.

a ile potrzeba czasu żeby do tego dojść ?!
AgataBC 23:16, 15 paź 2015

Katkak napisał(a)
Agatka przeczytałam co napisałaś i... uniosłam się nad ziemię . Dzięki .

Ach to teraz znowu mi jest miło
AgataBC 23:17, 15 paź 2015

Ewik napisał(a)
Dziewczyny,fajnie piszecie,ogród ma być moim ogrodem i ma mi się podobać i mam się w nim dobrze czuć.

Otóż to !A ogrodowisko ma to ułatwić tj.dojście do tego czego się chce
Katkak 23:18, 15 paź 2015

Agcia napisał(a)
Kasia tak, zgadzam się z Tobą. Gdyby nie O. nie doszłabym do takich wniosków i nie byłoby wywodu. Teraz jestem mądrzejsza. Pomagam bliskim gdy pytają o coś. Na forum raczej mało się udzielam. Ale dzięki niemu poszerzyłam horyzonty przez większość życia mieszkałam w bloku. O ogrodnictwie nie wiedziałam nic. Cały czas się uczę. Kto wie do jakich wniosków dojdę za parę lat.

Moja wiedza ogrodowa też jest nieporównywalnie większa, ale wciąż się czegoś uczę, a z doradzaniem też jestem ostrożna. Wirtuoz kompozycji ze mnie kiepski . Mam tendencje do misz-maszu i nic nie poradzę . Ale ja tak lubię i w domu mam podobnie .
AgataBC 23:28, 15 paź 2015

mira napisał(a)
No to Cię nieźle Georgijs natchnął na taki wywód.Ja słuchałam wszystkich dziś wyjątkowo słuchałam tylko .
Ciekawe myśli poczytałam Twoje i Kasi i się zamyśliłam, każdemu kiedyś przychodzą takie myśli. Dla mnie O to masa informacji i tego szukam.

pozdrawiam w rytm preludiów bo mnie Eryk zafascynował.

Georgijs -wariat psychopata jak dla mnie ale inspiruje nieźle. Zwłaszcza sonata mi się spodobała.

Zamyślić się-dobra rzecz..

Widziałam tylko kawałek porannych koncertów bo byłam u lekarza. Popołudniową sesję wysłuchałam całą.