Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Dorota123 12:53, 24 mar 2016

Piękna i kolorowa wiosna u Ciebie.
AgataBC 19:50, 24 mar 2016

Dziękuję,
narobiłam się dziś jak nie wiem co.. wypieliłam największą bylinową. Nogi z zawiasów wychodzą. Ale budzące się życie rekompensuje wysiłki.
Gardener27 20:00, 24 mar 2016

Szaleństwo krokusowe Zazdroszczę bo u mnie marnie Każdej jesieni obiecuję sobie posadzić krokusy wielkokwiatowe a wychodzi jak zawsze
Jestem pod ogromnym wrażeniem szklarni/półek na wysiewy Bardzo profesjonalnie to wygląda Cieszę się że rozplecica taka duża Kiedy pikujesz stipę ?
AgataBC 20:20, 24 mar 2016

Gardener27 napisał(a)
Szaleństwo krokusowe Zazdroszczę bo u mnie marnie Każdej jesieni obiecuję sobie posadzić krokusy wielkokwiatowe a wychodzi jak zawsze
Jestem pod ogromnym wrażeniem szklarni/półek na wysiewy Bardzo profesjonalnie to wygląda Cieszę się że rozplecica taka duża Kiedy pikujesz stipę ?

Gdyby nie wrzosowisko nie szalałabym tak na ich punkcie. No i kiedyś dostałam 500 sztuk więc mogłam sadzić

Dziękuję za pochwałę moich wypocin. Kombinuję jak mogę. Zrobiłam z listewek i folii do laminowania.
Tak mi przykro, że Twoje rozplenice nie wschodzą.. jestem jednak pewna, że ewentualnie wymyślisz coś niesamowitego na ich miejsce.

Stipę nie wiem czy będę pikować. Podzielę na pół może, bo widzę, że dość gęsto wzeszła. W moich warunkach raczej do maja za wiele się nie zagęszczą więc nie będę ich przerzedzać. Na tym oknie mam 18 doniczek z nimi.

ryska 20:32, 24 mar 2016

Piękne zdjęcia Agato, jak zawsze. Parapety zagospodarowałaś maksymalnie a do tego jak elegancko, pełen podziw. Pozdrawiam
Katkak 20:35, 24 mar 2016

Ale fajowe szklarenki zrobiłaś
Agatek 07:28, 25 mar 2016

Rety sama zrobiłaś te szklarenki, są superaśne no i jeden parapet tylko zajęty a ile półek
czy rozplenicę od Przemka będziesz pikować?
AgataBC 08:03, 25 mar 2016

Renatko, Kasiu, Agatko cieszę się, że moje parapetowe gospodarowanie przestrzenią się podoba.
Tę jedną- mniejszą nie dokońca robiłam sama, bo szkielet był kupiony w graciarni, kilku elementów brakowało.
Obie bardzo dobrze spełniają swoje zadanie.

Rozplenicy od Przemka nie będę pikować.
kosolka 08:34, 25 mar 2016

Jestem zachwycona Twoimi "szklarenkami". No i tym, że sama robisz takie rzeczy! Krokusy piękne już w takiej masie. Muszę uzbroić się w cierpliwość, moje za dwa lata może tak będą wyglądać. Pozdrawiam wiosennie Agatko!
AgataBC 09:07, 25 mar 2016

Dziękuję Ola! Jak to się mówi "potrzeba matką wynalazków", jeśli umiem zrobić coś sama to nie potrafię za to w sklepie zapłacić..trochę to wynika z biedy a trochę z tego, że wiem ile co jest warte. Krokusy niesamowicie się rozrastają. U Ciebie za to piękne łany przebiśniegów.
Serdeczności