Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Ewa4 19:48, 08 kwi 2013

renatamama3 napisał(a)
Mój kot uwielbia kocimiętkę ,wącha ją ,kładzie się na niej .U mnie cały dzień pięknie świeci .

No po 16 wyszło słonko i musiałam iść na działkę a jakże i doszukałam się wiosny wszystko kiełkuje róże już zielone pączki mają troche popracowałam aż mi lepiej .
kitek81 21:57, 08 kwi 2013

dobry
u mnie dziś była pogoda w kratkę, słońce, deszcz, śnieg, normalnie wszystkie pory roku !
renatamama3 21:59, 08 kwi 2013

Ja też popracowałam troszkę ,czuje do teraz bo moje ręce spotkały się z pokrzywą, jeszcze ją czuję ,M się śmiał ,że dostałam dawkę wiosennych witamin.
Ewa4 09:09, 09 kwi 2013

Kasiu podobno już resztki tej zimy i trzeba w to wierzyć.
Renatko po tak długiej zimie to każde 5 minut wykorzystane na pracy w ogrodzie to wielka radość ale jeszcze te białe placki leżą ale pewnie już nie długo zginą.Pozdrawiam
kitek81 10:00, 09 kwi 2013

Hejka pozdrawiam z tyry
iwonaj 10:29, 09 kwi 2013

Ewusiu piękne, dorodne masz siewki a raczej roślinki, ja też stosuję humus po raz pierwszy w tym roku i zobaczymy jakie daje plony. Dziś pogoda fatalna i wszystkiego się odechciewa ale jest nadzieja że pod koniec tygodnia będzie lepiej.
Ewa4 12:50, 09 kwi 2013

iwonaj napisał(a)
Ewusiu piękne, dorodne masz siewki a raczej roślinki, ja też stosuję humus po raz pierwszy w tym roku i zobaczymy jakie daje plony. Dziś pogoda fatalna i wszystkiego się odechciewa ale jest nadzieja że pod koniec tygodnia będzie lepiej.

U mnie niby słonko ale zimny wiatr wieje a humus jest super bo widzę zmiany na kwiatach w domu rosną jak szalone i kolor ładny dostały tłumaczę to humusem bo nic innego nie zmieniałam więc chyba od podlewania takie ładne.
Ewa4 14:10, 09 kwi 2013

Wpadłam na Ogr.żeby sobie humor poprawić a powiem wam czemu .Otóż byłam po syna w szkole i czekając na dzwonek ktoś poruszył temat pogody i kwiatów
(bratków na cmentarz) no to się odezwałam że w garażu już mi wszystko rośnie i ... lawina komentarzy że jestem nawiedzona,po co mi sadzonki kwiatów na parapetach i w garażu itd... jak prościej trawnik posiac i nic nie robić no i wruciłam do domu i zasiadłam przed Ogr.bo tylko tu jest zrozumienie dla tych co kochają prace w ogrodzie.Pozdrawiam Wszystkich
bogumila 15:10, 09 kwi 2013

Ewa4 napisał(a)
Wpadłam na Ogr.żeby sobie humor poprawić a powiem wam czemu .Otóż byłam po syna w szkole i czekając na dzwonek ktoś poruszył temat pogody i kwiatów
(bratków na cmentarz) no to się odezwałam że w garażu już mi wszystko rośnie i ... lawina komentarzy że jestem nawiedzona,po co mi sadzonki kwiatów na parapetach i w garażu itd... jak prościej trawnik posiac i nic nie robić no i wruciłam do domu i zasiadłam przed Ogr.bo tylko tu jest zrozumienie dla tych co kochają prace w ogrodzie.Pozdrawiam Wszystkich
...poczekaj do lata...wtedy zmienią zdanie.
iwonaj 15:34, 09 kwi 2013

Ewusiu ja takie dylematy mam od dawna jestem uzależniona od ogrodu i wszystkiego co się z tym łączy a także mam świra na punkcie zwierząt zwłaszcza psów więc dobrze cię rozumiem. Uważam że to uzależnienie jest pozytywne i nikomu nie szkodzi no może moje kości nie są zadowolone. Nie wyobrażam sobie życia bez ogrodu, planowania, przesadzania itp. uwielbiam tą pracę, bardzo mnie relaksuje i pozwala zapomnieć o codziennych kłopotach.