Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Debra 22:25, 10 kwi 2013

Ewo, trzymaj się, myśl o przyjemnych rzeczach, planuj swój ogród, pooglądaj śliczne ogrody forumowe, będzie dobrze.
nieszka 22:45, 10 kwi 2013

Ewa4 napisał(a)

Nie no ja mam to samo drzwi sprawdzam co rusz , każdy przejazd samochodu to ja juz na baczność stoję i telefon w dłoni non stop mam a jak śpię to pod poduchą a i jeszcze pies w kojcu na dworze i ten w domu jak zaszczekają to już wogóle ale pocieszam się że M auto zostawił i stoi przed domem to nikt nie wie że go nie ma

Ja jak się wyprowadziłam od mamy i zamieszkałam sama z mężem w domu a on czasem szedł do pracy na noc to prawie nie spałam tak się bałam...
Na początku to spałam w pokoju z widokiem na sąsiadów, z zapaloną lampką i grającym radiem...
Potem powoli było coraz lepiej i lepiej aż przestało mi przeszkadzać że czasem jestem sama w domu w nocy. Nie wiem czy to nie kwestia przyzwyczajenia, poznania nowych odgłosów...
iwonaj 09:38, 11 kwi 2013

O tak myślę że to kwestia przyzwyczajenia, ja czasem też jestem sama w domu i staram się o tym dużo nie myśleć i nie nasłuchiwać zbytnio - strach ma duże oczy a nasza wyobrażnia działa i czasami same się nakręcamy. Mój patent - idę spać i myślę o nowych planach na ogrodzie ( co przesadzę, kupię itd ) sama nie będziesz wiedzieć kiedy zaśniesz a następnej nocy znowu wrócisz do tych planów.
Ewa4 09:38, 11 kwi 2013

kitek81 napisał(a)
ja też się głupio czuję, jak siedzę na dole sama, a wszyscy śpią już na górze! my to nawet w salonie firanek nie mamy jeszcze i też wszystko widać jak na dłoni!
rozumiem Twój strach, ale mam nadzieję, ze nic złego Ci i Twoim najbliższym się nie stanie!
pozdrawiam

Dam rade mój M czasem mówi że siłe mam jak facet więc wrazie czego dam rade hihi Pozdrawiam
Ewa4 09:41, 11 kwi 2013

Debra napisał(a)
Ewo, trzymaj się, myśl o przyjemnych rzeczach, planuj swój ogród, pooglądaj śliczne ogrody forumowe, będzie dobrze.

Podglądać to ja chciałam tylko net mi nie chodził godzine poczte otwierał ale zadzwoniłam dokupiłam mb.i śmigam az jestem szczęśliwa teraz to do wieczora posiedzę tak się cieszę.Pozdrawiam
popcorn 09:48, 11 kwi 2013

Ewo zaglądam, pozdrawiam!
Karolina
Ewa4 10:09, 11 kwi 2013

nieszka napisał(a)

Ja jak się wyprowadziłam od mamy i zamieszkałam sama z mężem w domu a on czasem szedł do pracy na noc to prawie nie spałam tak się bałam...
Na początku to spałam w pokoju z widokiem na sąsiadów, z zapaloną lampką i grającym radiem...
Potem powoli było coraz lepiej i lepiej aż przestało mi przeszkadzać że czasem jestem sama w domu w nocy. Nie wiem czy to nie kwestia przyzwyczajenia, poznania nowych odgłosów...

A bo jak jestem sama to na każdy szmer zwracam uwage ale juz mi net działa to jest dobrze mam zajęcie i nie będę myslec ze jestem sama.Pozdrawiam
Ewa4 10:18, 11 kwi 2013

iwonaj napisał(a)
O tak myślę że to kwestia przyzwyczajenia, ja czasem też jestem sama w domu i staram się o tym dużo nie myśleć i nie nasłuchiwać zbytnio - strach ma duże oczy a nasza wyobrażnia działa i czasami same się nakręcamy. Mój patent - idę spać i myślę o nowych planach na ogrodzie ( co przesadzę, kupię itd ) sama nie będziesz wiedzieć kiedy zaśniesz a następnej nocy znowu wrócisz do tych planów.

Iwonko tak własnie robiłam szłam spac ale i net mi słabo działał to nie mniałam co robić teraz dokupiłam mb.i juz wieczorkiem długo sobie będę na ogr.siedziec to mnie uspakaja i tak jak mówisz nie nakrecam się wtedy bo myślę o ogrodzie .Z regóły lubie być sama bo mam czas na swoje przyjemności i czas mi wtedy szybko leci.
Ewa4 10:30, 11 kwi 2013

A to fuksja zeszłoroczna i pytanie czy tak ma rosnąć czy uszczknąć czubki aby się lepiej rozrosła bo nie wiem.
Ewa4 10:32, 11 kwi 2013

A tu moje badylki hortensji co przyszły 26 marca ładnie wypuszczają listki czyli zakup udany .