Iwonko ja muszę kupowac przez internet bo u mnie w szkółce mały wybór nastawili sie na iglaki mało bylin a jak gdzieś jestem to zawsze biegiem na ogrodnicze sklepy czasu nie starczy więc zostaje internet ale ogólnie nie narzekam zawsze dobre dostaję sadzonki raz tylko kiepskie dostałam kłącza a tak jakos mi się udaje.Pozdrawiam
Kaśka tego bluszcza co mi wstawiłas fotkę to przesadz do o 2-4 cm większej doniczki i nie rozdzielaj niech tak w jednej rośnie będzie piękny a czemu rozdajesz duże fikusy nie podobają Ci się ja bym nie dała .Pozdrawiam
Kaśka nie zrobię fotki bo jeden aparat M zabrał do Chin a drugi mi córcia kartę zablokowała i nie mogę ogarnąć jak ona to zrobiła i nawet chciałam usunąć zielony plastik z rabaty i zrobić fotkę przed i po ale nie mogę więc nie tykałam rabaty bo trzeba wszystko udokumentować przecież .
Muszę wam powiedzieć że wiosna na działce znowu mnie zaskoczyła ,wychodzą mi jakies nowe tulipany i żonkile pewnie posadziłam na jesieni bo w innych mniejscach na działce niż te z zeszłego roku ciekawe co ja wtedy nakupowałam i jakie kolory ale zaskoczenie miłe.