Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 04:30, 12 cze 2016

Urszulla napisał(a)
Macham bo u Ciebie się powłóczyłam wirtualnie

Wspominaliśmy z Anią wczoraj o Tobie i że może razem następny raz przyjedziecie. Nową rabatę Rh upiększył bardzo rodek, który wczoraj Ania przywiozła do mnie
anna_g 09:29, 12 cze 2016

danuta_szwajcer napisał(a)
Aniu cudne te Twoje zdjęcia) Musisz koniecznie częsciej przyjeżdżać Bardzo miło spędziłam czas z Tobą i pomimo, że już dzisiaj poszłam spać to obudziły mnie ptaszki i najchętniej poszłabym do ogrodu. A Veilchenblau oj też ją tak bardzo lubie i za pare dni da czadu

Danusia ja mam wrażenie że u Ciebie to czas się zatrzymuje a on pędzi jak nie wiem co - ja się dopiero po wyjeździe zorientowałam która jest godzina... aż mi wstyd... następnym razem zegar na stole stawiamy !!!!
Urszulla 09:31, 12 cze 2016

danuta_szwajcer napisał(a)

Wspominaliśmy z Anią wczoraj o Tobie i że może razem następny raz przyjedziecie. Nową rabatę Rh upiększył bardzo rodek, który wczoraj Ania przywiozła do mnie

To się cieszę i ładne zdjęcia Ania zrobiła
a z tym tyłem na rabacie to tu odpowiadam, bo nie chcę Ani wątku zaśmiecać naszymi dialogami mówiłam Ci kup malutkie sadzonki na żywopłot i wsadź. Same urosną nawet nie będziesz wiedziała kiedy.

danuta_szwajcer 10:06, 12 cze 2016

anna_g napisał(a)

Danusia ja mam wrażenie że u Ciebie to czas się zatrzymuje a on pędzi jak nie wiem co - ja się dopiero po wyjeździe zorientowałam która jest godzina... aż mi wstyd... następnym razem zegar na stole stawiamy !!!!

No co Ty za co Ci wstyd i bardzo dobrze, że posiedziałyśmy tak długo, też nie wiedziałam która godzina a zegar był za mną bo jest na pergoli hihi, dla mnie szkoda, ze tak krótko: Ranny obchód zrobiony, rh pięknie się prezentuje tylko jak on się nazywa przypomnij mi, musze chyba tez mu tabliczke zrobić z datą i nazwą, podwójną bo będę go nazywać Ania
danuta_szwajcer 10:13, 12 cze 2016

Urszulla napisał(a)

To się cieszę i ładne zdjęcia Ania zrobiła
a z tym tyłem na rabacie to tu odpowiadam, bo nie chcę Ani wątku zaśmiecać naszymi dialogami mówiłam Ci kup malutkie sadzonki na żywopłot i wsadź. Same urosną nawet nie będziesz wiedziała kiedy.

Już chyba pisałam, byłam w szkółce co Pani się na tym zna od wielu lat bo chciałam kupić cisy a Pani mi odradziła, że jak zaraz za płotem są leszczyny i dęby to nie będą rosły, zapomniałam zapytać o graby i buki ale nadrobię to bo mnie razi to tylne tło, a zimą wygląda to jeszcze gorzej bo wiesz ile tam liści bo nie są grabione.
Kindzia 12:37, 12 cze 2016

Róże masz przecudne!!! I jeszcze takie ładne zdjęcia przy okazji miłego spotkania
U mnie zaczynają azjatyckie lilie, na razie czerwoniaste od Małej Mi. Może lilie uratują u mnie honory domu, bo róże za wcześnie...
anna_g 12:55, 12 cze 2016

Proces sadzenia rodka i u Ciebie uwiecznię Od razu powiem - "doniosę" że eMuś Danusi chciał pomagać w kopaniu ale został przegnany łopatą hihihi - no może nie aż tak, niemniej Danusia chciała sama (tzn. wg relacji eMa). Jednak przy przenoszeniu krzaka i tak musiałyśmy wołać o pomoc - bo jednak co męska siła to nie dwie słabe kobietki

Edit: nazwa to Goldbukett
Bogdzia 22:26, 12 cze 2016

Rh wpasował sie jakby tam rósł od zawsze
Kindzia 10:34, 13 cze 2016

Właśnie to samo co Bogdzia napisałam u Ani
Milka 11:49, 13 cze 2016

Danusia, róże cudne, zresztą co nie??? masz tak klimatycznie i tajemniczo akcja sadzenia super, pasuje on tam, jak ulał kondycja u ciebie świetna, taki okaz samej sadzić
do zobaczenia