Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 21:38, 13 cze 2016

ewsyg napisał(a)
Danusiu, ale mi się gębusia śmieje po obejrzeniu zdjęć z Twojego ogrodu. Róże masz zabójczo duże. Cudnie, zazdroszczę Ci takiego dojrzałego ogrodu.

Cieszę się bardzo Czasami myśle, że z takim dojrzałym więcej pracy niestetyPozdrawiam
danuta_szwajcer 21:40, 13 cze 2016

Bogdzia napisał(a)

Oj zdziwisz sie jak szybko się ciasno zrobi

Oby tak było bo chciałabym żeby mi zasłoniło widok za płotem i zatrzymało te liście bo z nimi mam najwięcej pracy i jesienią i wiosną
danuta_szwajcer 21:42, 13 cze 2016

Bogdzia napisał(a)
No nie wiem jak nazwac Twój gąszcz różany , az sie nie chce wierzyc że to w Polsce.Cudne widoki , bajeczne.
Jak sie nazywa ta czerwona pojedyncza?

Cieszę się, że się podoba, jeszcze nie wszystkie zakwitły, a ta czerwona pusta z oczkiem w środku to Dortmund jest niezawodna i powtarza kwitnienie, ma ciekawy kształt kwiatów i piękny kolor
bozga 22:21, 13 cze 2016

Piekne różane krzaki, mi też Dortmund od razu wpadł w oko . Uwielbiam takie kolory w ogrodzie
Bogdzia 22:24, 13 cze 2016

danuta_szwajcer napisał(a)

Cieszę się, że się podoba, jeszcze nie wszystkie zakwitły, a ta czerwona pusta z oczkiem w środku to Dortmund jest niezawodna i powtarza kwitnienie, ma ciekawy kształt kwiatów i piękny kolor

Miałam Dortmund (dwie) niestety u mnie zmarzły.Tak sie spodziewałamże to moze byc ona ale ze taka wielka to miałam wątpliwosci.Cudną zieleń mają jej liscie.
anna_g 20:38, 14 cze 2016

Różany busz Kolorowo bajecznie
Danusiu - ruszyłam z tą moją rabatką na której drzewko ma być niemniej jednak uznałam, że nie mam siły, zdrowia, ani pomocy na tyle by ją całą przerabiać. A ponieważ tam już azalia rosła i hortki bukietowe to dosadziłam kwaśnolubnych - dwie japońskie azalie, jedną wielkokwiatową i pierisa. Niech już będzie azaliowo w tym miejscu. Kiepski moment na przesadzanie ale cóż - mam nadzieję, że się przyjmą. No i miejsce na drzewko zostało a dzisiaj widziałam cudne klony palmowe na pniu szczepione - akurat idealne by były - tylko ta powalająca cena...
Dorota123 20:49, 14 cze 2016

Piękne różane krzewy, bajkowe przejścia pod koronami krzewów i dużo kwitnącego kwiecia. Ogród jak marzenie.
eliza3 21:57, 14 cze 2016

Danusiu, zajrzałam na forum na chwilkę, a tak się zasiedziałam w Twoim ogrodzie, że nie zauważyłam jak czas szybko mi upłynął...
Pięknie masz, bardzo lubię tu zaglądać.
Ja się nazywa róża, która tak zachwyciła Anię ta fioletowa.
danuta_szwajcer 09:39, 15 cze 2016

bozga napisał(a)
Piekne różane krzaki, mi też Dortmund od razu wpadł w oko . Uwielbiam takie kolory w ogrodzie

Dodają energiiPozdrawiam
danuta_szwajcer 09:42, 15 cze 2016

Bogdzia napisał(a)

Miałam Dortmund (dwie) niestety u mnie zmarzły.Tak sie spodziewałamże to moze byc ona ale ze taka wielka to miałam wątpliwosci.Cudną zieleń mają jej liscie.

Jak była Ania to jej właśnie mówłam, że wszędzie piszą, że przymarza a u mnie taki okaz a ile pszczół A jakie ma przyrsty już nowe bo ona kwitnie na nowych te stare wszystkie przycinam.