Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 18:11, 12 mar 2019

Gosialuk napisał(a)
Cieszę się, że zaglądasz. Kolorową wiosną nas witasz. Te białe krokusy z rumieńcem śliczne. Nie widziałam jeszcze takich.

One są sliczne, chodz mało widoczne. Kolory mam różne ale póki co za zimno.
Bratki bardzo lubie, dobrze, że stokrotki z bagażnika zapomniałam wyjąć bo tej nocy zimno i śnieżnie było

Milka 05:47, 13 mar 2019

Część Danusiu
Podziwiam systematyczność w pracach ogrodowych, piszesz, że finisz za 2 tygodnie, rany...szybko. .ja w powijakach
Elaty przycięłas, dobrze wyglądają. Wiosna szybka i na bogato
Urszulla 16:54, 13 mar 2019

Już tyle pracy zrobiłaś? Ja w ferie 2 dni pracowałam w ogrodzie a ostatnio przy tej zmiennej pogodzie nie ruszyłam nic. Szykowałam się na sobotę ale ma być dalej zimno i wietrznie
greg66 18:00, 13 mar 2019

Danusiu witaj
Wiosna powoli wchodzi do naszych ogródków, i dobrze bo już dość zimy i wiatrów!
Gardenarium 18:02, 13 mar 2019

Forsycje już prawie pękają. wiosna pełną parą.

Instagram Ogrodowiska
Dorota123 12:42, 14 mar 2019

Pięknie u Ciebie wiosna wystartowała, ale dwie strony wcześniej są zdjęcia z pełni lata i jest to coś co lubię najbardziej, a u Ciebie lato jest na bogato.
danuta_szwajcer 17:16, 14 mar 2019

Milka napisał(a)
Część Danusiu
Podziwiam systematyczność w pracach ogrodowych, piszesz, że finisz za 2 tygodnie, rany...szybko. .ja w powijakach
Elaty przycięłas, dobrze wyglądają. Wiosna szybka i na bogato

Korzystam z wietrznej pogody bo smogu nie ma i wole po 3 godz. pracowac by sie nie pochorować, dzis juz roze przycielam i nawozu dałam. Jeszcze pnace powycinac co suche mi zostały ale to drabine musze przytachac a juz mi sie nie chciało dzisiaj. Jutro zawodowe sprawy to moze w sobote cos porobie. Ciesze się, że elaty dobrze wyglądają i mam nadzieje, ze urosna tak pięknie jak w zeszłym roku, bodziszek od Ciebie tez widze, że przezimował.
Marek mi na 08 marca bratków nakupił bo to i jego ulubione kwiatki

danuta_szwajcer 17:21, 14 mar 2019

Urszulla napisał(a)
Już tyle pracy zrobiłaś? Ja w ferie 2 dni pracowałam w ogrodzie a ostatnio przy tej zmiennej pogodzie nie ruszyłam nic. Szykowałam się na sobotę ale ma być dalej zimno i wietrznie

To odwrotnie jak ja bo ja tylko pracuje w ogrodzie jak wieje bo czyste powietrzne a ostatnio wieje non-stop W tym tygodniu tylko dzis miałam czas na prace w ogrodzie więc znów ciut do przodu. W sobote jak nie bedzie deszczu to popracuje, hortensje wszystkie mam do przyciecia i nawozenia. Jeszcze mam kompost do rozplantowania i rabate gdzie lilie byly do odnowienia bo nornice bajzel zrobiły. Jeszcze duzo, wiesz sama ile tego u mnie jest i tez sama do wszystkiego jestem.
danuta_szwajcer 17:25, 14 mar 2019

greg66 napisał(a)
Danusiu witaj
Wiosna powoli wchodzi do naszych ogródków, i dobrze bo już dość zimy i wiatrów!

Witaj
Oj tak, cieszymy się z wiosny bardzo ale ja od pewnego czasu wiatry lubie bo rozwiewa smog a mieszkam w najbardziej zanieczyszczonym miejscu w Polsce. Chodz ostatnia wichura to jakis koszmar był
Coraz bardziej kolorowo.

danuta_szwajcer 17:28, 14 mar 2019

Gardenarium napisał(a)
Forsycje już prawie pękają. wiosna pełną parą.

Forsycje w dniu dzisiejszym, nawet magnolia pęka, jak zrobi się bardziej ciepło to będzie już wiosna pełną parą. Pozdrawiam serdecznie