Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 17:54, 07 kwi 2019

Urszulla napisał(a)
Danusiu, masz piękny kwitnący ogród. Już niedługo będziesz w nim nie tylko pracować ale też siedzieć macham

Kawke juz pijemy chodz ciagle mało czasu no i mam nadzieje, że w tym roku zawitasz do mnie na kawusie pod pergolą? Zobaczysz jak rodki urosły no i klon co z nim latałyśmy po całym ogrodzie

danuta_szwajcer 18:01, 07 kwi 2019

Ach ten zapach.... no i te kolory w blasku slonca, po deszczu, chodz jeszcze go za mało.

Urszulla 18:09, 07 kwi 2019

Ładne te fotki robisz ja dziś róże poprawiałam i hortki cięciem ekstremalnym bo się filmiku naoglądałam.
greg66 18:30, 07 kwi 2019

Wiosennie kwiaty i kolory i zapachy, po zimie wreszcie wszystko odżywa a my razem z ogrodem

U mnie na cały ogród pachnie mirabela. To są rzeczy ulotne ale niezapomniane
marba 18:32, 07 kwi 2019

Danusiu, pamiętasz jaką masz odmianę tej magnolii? Kwitnie zachwycająco.
Kindzia 17:39, 08 kwi 2019

Danuś, my też więcej dyżurów z wnukami mamy, bo nawet przedszkola strajkują. Dobrze, że M ma nocki w tym tygodniu...dzisiaj miałam wolne jeszcze, to zostaliśmy i cięłam buksy, ale gdzie tam do końca...pogoda ma się zmienić, oby i deszczu jeszcze trochę przyszło.
O piwoniach Ci u mnie napisałam.
danuta_szwajcer 09:58, 09 kwi 2019

Urszulla napisał(a)
Ładne te fotki robisz ja dziś róże poprawiałam i hortki cięciem ekstremalnym bo się filmiku naoglądałam.

Dziękuje bardzo, wiesz jak bardzo lubie zdjęcia robić Będziesz widzieć efekty cięcia, też mi zawsze żal.... Pozdrawiam

danuta_szwajcer 10:01, 09 kwi 2019

marba napisał(a)
Danusiu, pamiętasz jaką masz odmianę tej magnolii? Kwitnie zachwycająco.

Niestety nie, to był prezent mojego M, mam duży sentyment, ale to było dawno jak jeszcze na nazwy nie zwracałam uwagi a i wyboru też nie było

danuta_szwajcer 10:05, 09 kwi 2019

greg66 napisał(a)
Wiosennie kwiaty i kolory i zapachy, po zimie wreszcie wszystko odżywa a my razem z ogrodem

U mnie na cały ogród pachnie mirabela. To są rzeczy ulotne ale niezapomniane

Wszystko jest ulotne, ale jak ważne są te chwile a ja sie nimi delektuje. U mnie też za płotem mam mirabelki i oszałamiający zapach

paradas 10:08, 09 kwi 2019

Pierwsze strony to takie wspomnienie lata, piękne lilie. Fakt, bardzo kolorowo Szaleję za tymi stokrotkami w tym roku, te Twoje ciemne są ekstra
Strasznie się ciesze z ilości hortensji w Twoim ogrodzie, nie umiem się doczekać tego widoku w moim!

Pozdrawiam i czekam na tegoroczne lilie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies