Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 17:35, 14 mar 2019

Dorota123 napisał(a)
Pięknie u Ciebie wiosna wystartowała, ale dwie strony wcześniej są zdjęcia z pełni lata i jest to coś co lubię najbardziej, a u Ciebie lato jest na bogato.

To prawda Dorotko, że lato jest u mnie na bogato a wiosna najskromniej bo ani tulipany ani narcyze nie chca u mnie za bardzo rosnąc. Krokusow mam duzo ale marzy mi się taka łączka jak u niektórych na ogrodowisku.
Dzis zauważyłam krokusy żólto-niebieskie są u mnie bardzo ciekawe.

Milka 18:19, 14 mar 2019

Śliczne bratki kupił wiosnę masz chyba nawet szybszą
Bogdzia 19:25, 14 mar 2019

Piękną masz wiosnę, krokusiki śliczne, wiaderko ze stokrotkami zachwyca a bratki tez piękne. Pozdrówka.
Mira104 09:51, 15 mar 2019

Danusiu no nie możliwe, mieszkamy w jednym mieście, a Ty masz już takie kwiatki. U mnie tylko krokusy kremowe kwitną i irysy żyłkowane, reszta jeszcze śpi W ogrodzie jeszcze nic nie robię, bo pogoda kapryśna.
danuta_szwajcer 13:25, 15 mar 2019

Milka napisał(a)
Śliczne bratki kupił wiosnę masz chyba nawet szybszą

Bratki różne kolory ale wesolo jest jak troche koloru, oj nie Irenko u Ciebie jak wdziałam ciut szybciej, chodz forsycje to chyba tak samo mamy i to wyjątkowo bo u Was zawsze dwa tygodnie wcześniej. Dzisiaj co chwle deszcz ale chociaż mogło porzadnie popadac bo deszcz potrzebny a nie takie ciurkanie

danuta_szwajcer 13:29, 15 mar 2019

Bogdzia napisał(a)
Piękną masz wiosnę, krokusiki śliczne, wiaderko ze stokrotkami zachwyca a bratki tez piękne. Pozdrówka.

Tylko deszczu i wyższej temperatury potrzeba

danuta_szwajcer 13:37, 15 mar 2019

Mira104 napisał(a)
Danusiu no nie możliwe, mieszkamy w jednym mieście, a Ty masz już takie kwiatki. U mnie tylko krokusy kremowe kwitną i irysy żyłkowane, reszta jeszcze śpi W ogrodzie jeszcze nic nie robię, bo pogoda kapryśna.

Milo, ze zajrzałaś bo chyba ostatnio dawno Cie nie było, pokaz jak tam Twoj ogrod, szklarnia bo pamietam, ze cos stawialiscie. No ja to wyjatkowo działam juz od lutego bo porzadkowej pracy u mnie bardzo duzo i trudno ze wszystkim sie wyrobic. Ostatnio o Tobie myślałam bo czesto bywam/ zawodowo/ w okolicy Twojej. No i niemozliwe, ze wiosny u Ciebie nie ma wyjdz i poszukaj Pozdrawiam

Milka 20:19, 15 mar 2019

U mnie wczoraj lało od 18, całą noc, a w lasku susza, dziś tam grabiłam, co zgrabię, to sypię na rabaty, jako ściółkę, obawiam się suszy, a to jednak chroni, naturalne i rozłoży się.
danuta_szwajcer 10:48, 19 mar 2019

Milka napisał(a)
U mnie wczoraj lało od 18, całą noc, a w lasku susza, dziś tam grabiłam, co zgrabię, to sypię na rabaty, jako ściółkę, obawiam się suszy, a to jednak chroni, naturalne i rozłoży się.

U nas deszczu tak umiarkowanie, znowu by moglo troce popadac bo wczoraj jak obciełam wszystkie hortki to i posypałam im zaraz. Oj nie idzie tej roboty przerobić a i ciągle grabie i sprzątam. Czesc do worków ale część musze spalić, sterta leży ale za silne wiatry są i co kawałek mam kupki np. z obciętych róż, traw.
Elaty już wypuszczają, róże tej zimy nic nie wymroziło i listki wypuszczają.

danuta_szwajcer 10:54, 19 mar 2019