Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

AnnaCh 22:18, 13 lip 2015

Dzięki bardzo, już chyba kiedyś byłam na tej stronie, jak szukałam jaką mam hostę
Tak poza tym, to i tak ciągle nie wiem
justajusta 22:30, 13 lip 2015

jolka napisał(a)

No nie można mieć wszystkiego Musimy sobie jakieś inne róże poszukać do wąchania. A lariski.. myślę, że będziesz zadowolona. Może nie są one aż tak spektakularne, ale są na pewno subtelne, takie delikatne, no i kwitną na zabój do zimy

A'propos umbry ... u mnie beznadzieja z umbrami, kurczę . Mam trzy posadzone, jedna piękna, druga ledwie zipie... a trzecia już prawie nie zipie Mają wodę w korzeniach i padają Nie wiem, czy im dać jeszcze rok i może jakimś cudem się zaaklimatyzują, czy przesadzać jesienią... Ech, muszę fotkę zrobić i się skonsultować. Ogólnie serce mi się kraje, jak na nie patrzę

Strasznie ich szkoda. Wstaw zdjęcia, na pewno ktoś pomoże. Ja niestety laik jestem Mogę zapytać w ogrodniczym, gdze kupowałam swoje.
Viola 22:35, 13 lip 2015

Jolu też mam dwie Lariski, są śliczne, wielkość kwaitu oczywiście nie powala na kolana, ale idą w ilość Myślę, żeby posadzić je naprzemiennie z Ascot, wtedy obie róże podkreślałyby swoją urodę. Na razie mam oddzielnie, ale widzę, że fajnie i kolorami i kształtem ze soba współgrały
gabriela_kra... 10:45, 14 lip 2015

jolka napisał(a)

Pozdrawiam również Dla Ciebie hortensjowo

Limki tuż.. tuż ..

Przepiękne...pozdrawiam serdecznie i obiecuję u siebie nadrobić zaległości w fotkach
anbu 17:57, 14 lip 2015

Jolu no cudności pokazujesz...ech.
A Umbry pokaż, mam na nie fazę aktualnie. Poczarujemy coś i ruszą jak z kopyta
wiunia 20:47, 14 lip 2015

Jolu śliczne masz rabaty takie okazałe i bujne rośliny, żywopłot z grabów zgrabniutki! Będziesz go cięła jeszcze w sierpniu?
jolka 22:27, 14 lip 2015

justajusta napisał(a)
Strasznie ich szkoda. Wstaw zdjęcia, na pewno ktoś pomoże. Ja niestety laik jestem Mogę zapytać w ogrodniczym, gdze kupowałam swoje.

Ja wiem co im jest, po prostu stoją w wodzie. Ale zrobię zdjęcie, jutro chyba pojadę skończyć ciąć bukszpany, to cyknę fotkę.

Pozdrówka Justa
... i pokazuj co u Ciebie, bo coś się ociągasz z fotkami

jolka 22:31, 14 lip 2015

Viola napisał(a)
Jolu też mam dwie Lariski, są śliczne, wielkość kwaitu oczywiście nie powala na kolana, ale idą w ilość Myślę, żeby posadzić je naprzemiennie z Ascot, wtedy obie róże podkreślałyby swoją urodę. Na razie mam oddzielnie, ale widzę, że fajnie i kolorami i kształtem ze soba współgrały

Hej Violu Widziałam u Ciebie larisę i wygląda pięknie. Ascot też masz śliczną, będę obserwować u Ciebie, jak się zachowuje. Ja już pomiędzy larisy nic nie wsadzam, ale po drugiej stronie ścieżki mam miejsce na 4 róże. Tak więc.. kto wie

jolka 22:33, 14 lip 2015

gabriela_krajewska napisał(a)
Przepiękne...pozdrawiam serdecznie i obiecuję u siebie nadrobić zaległości w fotkach

Również pozdrawiam Gabrysia i trzymam za słowo w sprawie fotek
Pewnie masz piękne kwiaty i owocki
jolka 22:37, 14 lip 2015

anbu napisał(a)
Jolu no cudności pokazujesz...ech. A Umbry pokaż, mam na nie fazę aktualnie. Poczarujemy coś i ruszą jak z kopyta

Anusia, umbry są fajne, jak masz fazę - możesz sadzić śmiało. Tylko u mnie w wodzie stoją dwie bidule, no i jest jak jest. Hmm... mówisz, że poczarujecie?? W takim razie fotkę na 100% wrzucę