Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

nicol21 09:33, 30 wrz 2015

U Ciebie jak zawsze coś się dzieje! zupełnie jakbyś na działce mieszkała już Widoki trawiaste super! wiosna będzie bajkowa!! Fajnie! te stare rabaty az kipią kwieciem!!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Kawa 09:42, 30 wrz 2015

oj już nie mogę się doczekać tych twoich tulipanów
pięknie będzie
AnnaCh 10:18, 30 wrz 2015

Też muszę się zabrać za sadzenie tulipanków, a zabieram się jak do jeża...
sylwia_slomc... 11:46, 30 wrz 2015

Ja moje posadziłam - wszyscy sie dziwili, ze już , a teraz jak podlało to jak w glinie sadzić/ trzeba by cebule ziemia zasmarowywać bo klajster, a tak po problemie Zmiany super, zakupy też i koncepcja , żeby kolorami posadzic oddzielnie dla mnie bomba
gabriela_kra... 12:15, 30 wrz 2015

Joluś zajrzyj w wolnej chwili do mnie
jolka 21:50, 30 wrz 2015

nicol21 napisał(a)
U Ciebie jak zawsze coś się dzieje! zupełnie jakbyś na działce mieszkała już Widoki trawiaste super! wiosna będzie bajkowa!! Fajnie! te stare rabaty az kipią kwieciem!!

Ewelina, u mnie się dzieją drobnostki, strategiczne tematy to u Ciebie Widoki trawiaste - nie ukrywam cieszą mnie Stare rabaty, ach nie ględzę już.. ale lifting będzie Po przemyśleniu nasadzeń cebulowych, stwierdzam, że jeszcze parę paczek tych ładnych białych narcyzów by mi się przydało i dużo białych tulipanów!! A wstępnie miałam w ogóle w tym roku nie kupować cebulowych <lol>
jolka 21:51, 30 wrz 2015

Kawa napisał(a)
oj już nie mogę się doczekać tych twoich tulipanów
pięknie będzie

Mam nadzieję, że na wiosną będzie miło A póki co, to jeszcze małe zakupy uzupełniające by się przydały
jolka 21:53, 30 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)
Też muszę się zabrać za sadzenie tulipanków, a zabieram się jak do jeża...

Ja może w sobotę coś posadzę, bo w tygodniu bez szans.
Dzień krótki, ciężko coś zrobić teraz w ogrodzie.
jolka 21:56, 30 wrz 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ja moje posadziłam - wszyscy sie dziwili, ze już , a teraz jak podlało to jak w glinie sadzić/ trzeba by cebule ziemia zasmarowywać bo klajster, a tak po problemie Zmiany super, zakupy też i koncepcja , żeby kolorami posadzic oddzielnie dla mnie bomba

Dokładnie Sylwia, posadzone i z głowy. Przynajmniej pracy ubywa. Ja w końcu osobno te różowawe tulipany posadzę (wolę nie ryzykować nieudanych zestawień kolorystycznych) , ale do queenów bym chętnie białych dokupiła. Zobaczymy czy się uda
jolka 21:58, 30 wrz 2015

gabriela_krajewska napisał(a)
Joluś zajrzyj w wolnej chwili do mnie

Gabrysia - ja zawsze do Ciebie zaglądam, ale nieraz cicho siedzę, żeby Ci w głowie nie mieszać Z tymi moimi pomysłami to różnie bywa.. delikatnie mówiąc