Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

jolka 22:12, 31 sty 2016

nicol21 napisał(a)
Skrzynki piękne! Przykrycie się bardzo przyda wczesną wiosną, rozumiem że jest ono zdejmowane?
Spójrz na wiad na priv - Doczytałam, że nasiona stipy dostałaś już, ale dziś przygotowałam dla siebie i dla Ciebie po tym jak zobaczyłam że chciałaś [ale nie doczytałam już że od kogoś dostałaś], także są gotowe dla Ciebie

Ewelina... dziękuję za "na priv". Bardzo
A przykrycia w skrzynkach oczywiście zdejmowane.

Buziaki dla Ciebie z widoczkiem Tak wczoraj wiało, że jedynie widoczek sobie pstryknęłam przez okno

jolka 22:13, 31 sty 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Super skrzyneczki

Dziękuje Sylwia. Teraz trzeba jakieś życie w nie tknąć
kosolka 22:17, 31 sty 2016

jolka napisał(a)

Ach.....
AnnaCh 22:20, 31 sty 2016

kosolka napisał(a)
Ach.....
Mam tak samo Ach.....
nicol21 22:36, 31 sty 2016

No to już wiem co chcę za stipę - kawkę i ciacho z takim widokiem haha! Stipka i znaczki w torebce więc jutro powinnam nadać Chyba że sklerozis-niebolis znów mnie dopadnie.

Ahhh ten widok!!!!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Kawa 08:32, 01 lut 2016

piękny widok masz i zima wróciła
Atena 17:01, 01 lut 2016

Joluś za ten widok wiele bym oddała
Pozdrawiam noworocznie bo w sumie od jesieni rzadko na Ogrodowisku bywałam.
Ale śnieg stopniał i u nas wiosnę pomału czuć w powietrzu że już bliżej jak dalej a znów będziemy sadzić, plewić, planować i fotki rabatek robić....ach nie mogę się doczekać.
jolka 20:18, 02 lut 2016

nicol21 napisał(a)
No to już wiem co chcę za stipę - kawkę i ciacho z takim widokiem haha! Stipka i znaczki w torebce więc jutro powinnam nadać Chyba że sklerozis-niebolis znów mnie dopadnie.

Ahhh ten widok!!!!

Nie ma sprawy, mówisz i masz Nawet w pomalowanym salonie będziesz mogła usiąść
"Moi panowie" z wykańczania wnętrz (i mnie!!) właśnie dziś malowali. Dzięki jeszcze raz za nasionka

jolka 20:21, 02 lut 2016

Kawa napisał(a)
piękny widok masz i zima wróciła

Kamisia, taki widok dla Ciebie akurat to żadna atrakcja
A o zimie już nie mówię i nie myślę, dziś rano tak cieplutko było,
9 stopni o siódmej rano Fajnie się robi, wiosennie..

jolka 20:34, 02 lut 2016

Atena napisał(a)
Joluś za ten widok wiele bym oddała
Pozdrawiam noworocznie bo w sumie od jesieni rzadko na Ogrodowisku bywałam.
Ale śnieg stopniał i u nas wiosnę pomału czuć w powietrzu że już bliżej jak dalej a znów będziemy sadzić, plewić, planować i fotki rabatek robić....ach nie mogę się doczekać.

Atenka, również pozdrawiam noworocznie, a widoczkami jeszcze Was nieraz "poczęstuję" Jak wokół szaro, buro i ponuro, to przynajmniej na góry sobie można popatrzeć A Ciebie Kochana, to ja przywołuję do porządku Kto to widział fotki z października o tej porze!! Śliczne są, ale dawaj już coś nowego i zaglądaj do nas