Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

jolka 12:04, 03 kwi 2016

paulina_ns napisał(a)

Jolus w takim razie umówmy się pod koniec tygodnia, wczoraj nie udało mi się ich uporządkować do końca, a od jutra mąż już do pracy idzie, więc pewnie do końca tygodnia powinniśmy się z nimi uporać

Wiem, że masz szpital w domu!!
Umówimy się jak będziesz miała luźniej,
a ja sobie zostawiam jeden rządek na Twoje sadzoneczki
Dzięki Paula!!
paulina_ns 12:21, 03 kwi 2016

jolka napisał(a)

Wiem, że masz szpital w domu!!
Umówimy się jak będziesz miała luźniej,
a ja sobie zostawiam jeden rządek na Twoje sadzoneczki
Dzięki Paula!!

Nie ma za co one same rozsiewają się jak nie wiem i to pomimo foli! Nie chcę Cię straszyć ale w przyszłym roku będziesz miała ich pewnie 2 x więcej!

Jolus a ile Ty tych truskawek potrzebujesz? 30 szt miałabym już teraz, bo wczoraj wykopalam i póki co przechowuje w skrzynce na warzywa tylko jak Ci je dostarczyć?
leon60 12:25, 03 kwi 2016

Podglądam i podziwiam sado-owocownik u mnie na razie nie ma czasu ale kiedyś przyjdzie pora zagospodarować działkę na przeciwko
frezja 12:50, 03 kwi 2016

Pracowici jesteście.Uwielbiam swoje winko.. masz duuużo miejsca to sad jak najbardziej.
nicol21 21:41, 03 kwi 2016

Wow~ ale fajne te winogrona - tej części owocowo-warzywnej to chyba najbardziej Ci zazdroszczę!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
m_gocha 23:04, 03 kwi 2016

Jolka ale szalejesz ogrodowo-owocowo Jak przeczytałam o 9 odmianach winogron i 80 krzaczkach truskawek to mnie normalnie zamurowało Nie wspominając już o drzewkach owocowych, borówkach itp. Ale podziwiam!

Proponuję do swojego jagodnika dorzuć krzaczki poziomek - w przeciwieństwie do truskawek owoce masz od końca maja do mrozów. Pozdrawiam
Marzenaka 23:19, 03 kwi 2016

Jola nie pozostaje nic innego jak tylko życzyć owocnych zbiorów Ja mam śladową ilość owocowych w porównaniu do ciebie (4 borówki, 2 porzeczki, 7 malin i 10 poziomek) hi hi Ale dzieci mają co podjadać prosto z krzaczków (nie tylko dzieci).
Kawa 07:52, 04 kwi 2016

hej Jolcia
normalnie szalejesz kobieto
cudowny sad będzie
jolka 18:25, 04 kwi 2016

paulina_ns napisał(a)

Nie ma za co one same rozsiewają się jak nie wiem i to pomimo foli! Nie chcę Cię straszyć ale w przyszłym roku będziesz miała ich pewnie 2 x więcej!

Jolus a ile Ty tych truskawek potrzebujesz? 30 szt miałabym już teraz, bo wczoraj wykopalam i póki co przechowuje w skrzynce na warzywa tylko jak Ci je dostarczyć?

Paula, chciałabym 20 sztuk. Byłby jeden rządek Co do dostarczenia.. są dwie opcje: ja do Ciebie albo Ty do mnie Oczywiście zapraszam serdecznie Zrób tak, żeby było Ci wygodnie a ja się dopasuję. Zgadamy się na priv.

Buziaki

jolka 18:29, 04 kwi 2016

leon60 napisał(a)
Podglądam i podziwiam sado-owocownik u mnie na razie nie ma czasu ale kiedyś przyjdzie pora zagospodarować działkę na przeciwko

Olusia, ja u Ciebie też podglądam i podziwiam. Nawet nic nie piszę, bo z wrażenia nie mam słów. U Ciebie zawsze wszystko perfekcyjnie, u mnie nie ma na to szans, ale staram się przynajmniej jakoś ogarnąć całość. Bo jak chwasty ruszą, to będzie po mnie!!