Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

jolka 19:40, 06 kwi 2016

W części owocowej również trochę się zieleni a nawet kwitnie!!
Jagoda kamczacka nie za duża, ale w kwiatach. A jedna z najbardziej żywotnych roślin, to aronia. Wielka już jest

Agreścik i porzeczki też "idą" w oczach:
paulina_ns 19:40, 06 kwi 2016

I u Ciebie piękna wiosna, trzmielina teraz jest najpiękniejsza! A co to masz za niebieskie kwiatki na pierwszych zajęciach? Podobne do iryskow, ale chyba za duże jak na nie

Dziękuję Jolu za stipe!! Mam nadzieję,że będzie rosła zdrowo jak i truskaweczki!!
jolka 19:45, 06 kwi 2016

paulina_ns napisał(a)
I u Ciebie piękna wiosna, trzmielina teraz jest najpiękniejsza! A co to masz za niebieskie kwiatki na pierwszych zajęciach? Podobne do iryskow, ale chyba za duże jak na nie

Dziękuję Jolu za stipe!! Mam nadzieję,że będzie rosła zdrowo jak i truskaweczki!!

Paula, nie mam pojęcia jak się niebieskie nazywają, ale fajne są i się rozsiewają. Z roku na rok jest ich więcej. Jakby coś - mogę pozbierać nasionka. Ze stipą nie ma problemu, widziałaś ile jej mam, niech Ci rośnie zdrowo A truskawki podlane, jutro będą posadzone. Dziękuję raz jeszcze
jolka 19:52, 06 kwi 2016

eM. się dziś strasznie "natyrał" w ogrodzie, napełnia mi skrzynie ziemią. Musi podwozić tę ziemię taczkami spory kawał drogi i to pod górę, ale już bliżej jak dalej. Dwie i pół skrzyni napełnione, jeszcze półtorej skrzynki do napełnienia. Ziemia pierwsza klasa. Powinno ładnie wszystko rosnąć. A jak będzie - zobaczymy

paulina_ns 19:58, 06 kwi 2016

jolka napisał(a)

Paula, nie mam pojęcia jak się niebieskie nazywają, ale fajne są i się rozsiewają. Z roku na rok jest ich więcej. Jakby coś - mogę pozbierać nasionka. Ze stipą nie ma problemu, widziałaś ile jej mam, niech Ci rośnie zdrowo A truskawki podlane, jutro będą posadzone. Dziękuję raz jeszcze

Nie ma za co, jeszcze Ci podrzucę tylko niech mąż zrobi porządek z nimi, może w sobotę się z nimi upora to Ci przywiozę. Niech rosną zdrowo, bo są na prawdę pyszne!

A i zapomniałam dodać miło było Cie w końcu poznać, mój synek pół drogi o Tobie mówił, że jakiego koloru masz domek czy masz huśtawke Hehe .
jolka 20:03, 06 kwi 2016

paulina_ns napisał(a)

Nie ma za co, jeszcze Ci podrzucę tylko niech mąż zrobi porządek z nimi, może w sobotę się z nimi upora to Ci przywiozę. Niech rosną zdrowo, bo są na prawdę pyszne!

A i zapomniałam dodać miło było Cie w końcu poznać, mój synek pół drogi o Tobie mówił, że jakiego koloru masz domek czy masz huśtawke Hehe .

Będzie huśtawka, musicie koniecznie przyjechać Super masz chłopaków!!
Również się cieszę, że się w końcu spotkałyśmy, bo my już chyba ze dwa lata się umawiamy
paulina_ns 20:10, 06 kwi 2016

jolka napisał(a)

Będzie huśtawka, musicie koniecznie przyjechać Super masz chłopaków!!
Również się cieszę, że się w końcu spotkałyśmy, bo my już chyba ze dwa lata się umawiamy

O to jak będzie to przyjedziemy Hehe oj tak dwa lata szybko zlecialy, jak będziesz w Brzeznej zapraszam na kawę
AnnaCh 20:43, 06 kwi 2016

No dziewczyny super spotkanie
A te pierwsze niebieskie kwiatuszki wyglądają na cebulicę To takie małe cebulki, kwitną najszybciej, w tym roku u mnie już w lutym był pierwszy kwiatek.
jolka 20:49, 06 kwi 2016

AnnaCh napisał(a)
No dziewczyny super spotkanie
A te pierwsze niebieskie kwiatuszki wyglądają na cebulicę To takie małe cebulki, kwitną najszybciej, w tym roku u mnie już w lutym był pierwszy kwiatek.

Anusia, chyba masz rację Sprawdziłam na necie, i cebulica tak właśnie wygląda jak te moje niebieskie kwiatki! A spotkanie z Paulinką oczywiście bardzo miłe
m_gocha 22:16, 06 kwi 2016

Dziewczyny a czy byłyście kiedykolwiek na Eko - Targach w B. W tym roku są 9-10.04. Czy warto jechać? Czy są jakieś atrakcyjne roślinki czy raczej sprzęt? Czy to wygląda podobnie jak Agropromocja?