Hehe, dostałam smsa - sąsiad mi zrobił budki dla ptaszków.
No umieram z ciekawości, jutro ma mi podrzucić Ale mam rodochy
Ciekawe czy się jakieś skrzydlate zalęgną
A kiedy pojawiają się siewki? Trochę na pewno się wysypało jesienią. Może się zasiały ? Tak pytam, aby w swojej skrupulatności w plewieniu wiosennym nie wyrwać je z ziemi (gdyby się pojawiły oczywiście)
Jeżówki to moja miłość od ubiegłego roku, więc póki co nie mam ich wiele (wręcz skromnie). Jako, że już jestem pewna swojego uczucia () więc wiem, że muszę ich mieć więcej. Niestety w naszych ogrodniczych było kiepsko z zaopatrzeniem . Jeżeli zatem będziesz miała "inwazję" jeżówek to ja chętnie się nimi zaopiekuję
Ciekawa jestem czy stipa od Ciebie przeżyje tą zimę?
Gosia siewki pojawiają się wiosną. Nie plew za skrupulatnie wokół, to na pewno się rozsieją. A jakby coś to sobie weźmiesz ode mnie, raczej na pewno będę miała ich multum. Nie podejrzewam by wymarzły. Jakbyś chciała nasiona to daj znać.
A co do stipy, hmm.. hmm.. Na ubiegłoroczną nie liczę. Znalazłam jeszcze nasionka od Eweliny z ub roku. Nie za bardzo mi się chciało siać, ale kusi mnie coraz bardziej. Może i posieję do doniczki...
Matko, nie miałam pojęcia że te budki będą takie wielkie i takie ciężkie!
Oczywiście eM. kaprysi, jakże on to powiesi. Ale może jakoś wydoli:
ćwir.. ćwir Fajnie, cieszę się
Świetne te budki, super mieć takiego sąsiada. Napewno chętni na takie wypasione lokum się znajdą.