Małgosia cieszę się, że trafiłaś W takiej ilości fantastycznych ogrodów ciężko jest się odnaleźć Nie cofaj się do tyłu, szkoda czasu.
Ta rabata będzie miała mniej więcej 150-170 cm, podobnie jak Twoja. Cisy sadzone co jakieś 80 cm. Zajmują ok. 40 cm. Tnę je z każdej strony. A amonogawy po prostu rozmieściłam w miarę równo na całej długości i wyszło, jak wyszło, są ok 3 metry od siebie Rosną tuż przed cisami, jakieś 20 cm.
Ewusia, cieszę się że jesteś A piwonie nie dadzą teraz przejść obok siebie obojętnie, nie dość że pięknie wyglądają to jeszcze ten słodki zapach Chyba się w poniedziałek przejadę do ogrodniczego.Nie mam pojęcia gdzie mogłabym je posadzić, ale jak mnie jakaś oczaruję, to na pewno kupię!! Hehe, znaczy się można to już potraktować "wirusowo", ale nie będę się leczyć
Donia dzięki Czekam na rozkwitnięcie pozostałych ostróżek, fioletowych i białych. A powojnik te pierwsze kwiatki ma takie właśnie "różyczkowate", pełne, a kolejne już pojedyncze. Na razie są tylko dwa pełne i trochę pąków. Zobaczymy co dalej będzie Jak już jesteśmy koło powojnika, to rzut oka w dół na rabatę z vanilkami i szmaragdami. Vaniki mają już malutkie pączki.
A w ogóle, to już prawie sama zapomniałam, że mam tam czerwonego buka!!
Kaprysił przez dwa lata, a w tym roku jakby odżył