Witam krajankę Dlaczego ja dopiero tu trafiłam ! Muszę prześledzić cały wątek
Mogę się dowiedzieć jak szeroka jest ta rabata? Ile mniej więcej zajmuje cis( jaki?) z ammonagawą? W jakiej odległości są one posadzone?
Pytanie na czasie bo 3 szt czekają na wsadzenie. Mam wąsko rabata 1,5 chciałabym dać zimozielone tło bo to rabata widoczna w tarasu a mam tam tylko 5 metrów do granicy działki
Alicja lubię te niebieskości, choć wkurza mnie, że kocimiętka w kilku miejscach się wykłada. Tak czy inaczej do niebieskości dołącza lawenda No i co najważniejsze, bonica na pewno zdąży Jest już mocno zaawansowanym stanie
Kochane Kobietki Dziękuję za oświecenie dyletanta
Wszystko przeczytałam i oczywiście zastosowałam się do uwag.
Na noc okienko otwarte, na dzień i okienko i drzwi otwarte.
Nie leję po liściach. Liście obrywam systematycznie od dołu.
Pierwsze pomidorki już się zawiązały.
Od dziś podlewam też gnojówką z pokrzyw i żywokostu.
Zobaczymy co dalej będzie
Dla Was zestawienie, które obecnie lubię najbardziej w moim ogrodzie
Piwonie w odcieniach różu z przywrotnikiem
Jak już jestem przy limkowym szpalerze, to może jakiś szerszy kadr
Na niedoróbki nie patrzymy, nawet nie będę o nich pisać
Wiadomo, że wciąż wiele jest do zrobienia, doba ma jednak tylko 24 godziny
Jola dawno nie byłam ale jak weszłam to wpadłam na amen. Oglądam w prawo i w lewo i jestem zachwycona Mam Boniki z lawendą ale ta kocimiętka mnie rozwaliła Cuuuudo.
No i oczywiście limkowy szpaler,mniam
Paulinka, dziewczyny już CI odpowiedziały. Ja myślę tak samo, niech się najpierw porządnie ukorzenią. Podlewałabym gnojówką, widząc że żyją już swoim życiem, znaczy mają nowe przyrosty.
Ciekawe jak tak Twoja biała piwonia, pewnie też kwitnie, podobnie jak i moja Zdjęcia w ogóle nie oddają jej czaru, mogę tylko powiedzieć, że ma dużo kwiatów, obłędnie pachnie i jest piękna