Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

jolka 22:31, 26 lip 2017

paulina_ns napisał(a)
Jolus co to za odmiana jeżówki, ta czerwona? Przepiękny masz ten ryneczek Lidla Ps. Dziewczyny co u Was taka cisza? U Kamilki cisza, u Ciebie też...nie zostawiajcie mnie samej

Paula to chyba hot papaja, albo jakoś tak Nie pamiętam tych wszystkich nazw. Ryneczek lidla zarósł na maxa Dziś przecinałam nawet brzozy, bo włażą na ścieżkę. A Kamilka dziś u mnie była na kawce, a Ty się wybierasz już od dłuższego czasu i dotrzeć nie możesz! A zostawić Cię.. no skądże! Nigdy

jolka 22:36, 26 lip 2017

m_gocha napisał(a)
Ja też wzdycham do jeżówek Joli - cudne są PS. Dziewczyny pewnie urlopują się na jakiś Karaibach Paulina spokojnie W razie czego z miejscowych jestem jeszcze ja

Karaiby powiadasz?? Chyba muszę sobie w robocie na drzwiach tabliczkę zmienić, i będzie akurat, hehe Gosia, strasznie mam ostatnio dużo pracy, nawet mi ciężko fotki kwiatkom zrobić czy zajrzeć tutaj. Dobrze, że mi J. teraz pomaga w ogrodzie, bo inaczej by wszystko chyba osty pochłonęły.

PS. jeżówki się kłaniają (aż za bardzo, bo po deszczach nieco poległy!!) i dziękują za uznanie

jolka 22:41, 26 lip 2017

SlonecznyOgrod napisał(a)
Jolka jeżówkowo u Ciebie, u mnie jeszcze ani jednej. Hortek nie pokazujesz, a juz widac z daleka ,że kwitną vanilki

No coś TY?? Jeszcze Ci jeżówki nie kwitną?? Aż dziwne..
A vanilki, tak jak już pisałam, dosyć fajne są w tym roku. Już takie dosyć spore, widoczne nad rozchodnikami. Nie najlepsze zdjęcie, pstryknięte na szybko, ale co tam .. niech będzie poglądowo

jolka 22:43, 26 lip 2017

Pawlus napisał(a)
Kiedyś natknąłem się na tą jeżówkową rabatę, później nie mogłem znaleźć. Teraz mi się udało, zapisuję do obserwowanych bo bardzo podoba mi się Twój ogród

Dziękuję za miłe słówka Skoro już kiedyś byłeś, a teraz znalazłeś .. wróciłeś .. to zostań z nami Zapraszam

MirellaB 23:53, 26 lip 2017

Jola pokazuj często hortensje w każdej fazie rozkwitu.

To zestawienie z rozchodnikami robi wrażenie. Jaki kolor będą miały rozchodniki?
MirellaB 23:53, 26 lip 2017

Dubelek
paulina_ns 06:08, 27 lip 2017

jolka napisał(a)

A vanilki, tak jak już pisałam, dosyć fajne są w tym roku. Już takie dosyć spore, widoczne nad rozchodnikami. Nie najlepsze zdjęcie, pstryknięte na szybko, ale co tam .. niech będzie poglądowo

Wow!! Powtarzam po raz kolejny w ilości siła przepięknie! I jakie Ty masz wypasne te vanilki u mnie coś o linię dbają, owszem w górę ruszyły, ale jakieś takie chudziutkie są

Jolus wiem właśnie,że wybieram się już do Ciebie chyba z 3 rok jak będziesz miała chwilkę w przyszłym tygodniu z przyjemnością Cie odwiedzę
nicol21 07:51, 27 lip 2017

piękne połączenie wanilek z rozchodnikiem! i ta ilość robi ogromne wrażenie, a jak rozchodnik rozkwitnie to będzie już sama magia!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
nawigatorka 08:08, 27 lip 2017

jolka napisał(a)

super zestaw bardzo lubie limonkę z limonka;
SlonecznyOgrod 11:03, 27 lip 2017

Jolka, ale Ty nas trzymasz krótko!
Tak masz pięknie a nie pokazujesz.
Vanilki z rozchodnikami to duet doskonały , razem się zaróżowią i razem zbordowieją
Piękne są, siły nabrały ,juz je widac z daleka.
Różnica z roku na rok ogromna
Więcej poproszę

U mnie jeszcze ani jednej jeżówki, bo na myśli miałam, że jeszcze nie posadziłam ani jednej.
Na O. jestem dopiero od stycznia.