Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

malgorzata_s... 13:50, 27 lip 2017

Boskie wanilki z rozchodnikami. W takiej ilości prezentują się niesamowicie
Pszczelarnia 13:52, 27 lip 2017

Zachwyca mnie ta roślinność, że jest jej tak duuuużoo! W masie.

wrobelki 13:57, 27 lip 2017

Cudne Vanilki u mnie jeszcze nie są aż tak zaawansowane. Na jeżówki się już nawróciłam to może i na rozchodniki się nawrócę Zwłaszcza po takich pięknych zdjęciach
gosika67 15:16, 27 lip 2017

Fajnie kolorystycznie wszystko dobrane,białe, miętowe, zielone.
jolka 22:03, 27 lip 2017

MirellaB napisał(a)
Jola pokazuj często hortensje w każdej fazie rozkwitu. To zestawienie z rozchodnikami robi wrażenie. Jaki kolor będą miały rozchodniki?

Mirelka - rozchodniki będą w różu. Powinny się zgrać z przebarwiającymi się vanilkami. No i też hortki mogą się na nich lekko opierać. Za vanilkami jest werbena, ale mnie zawiodła w tym roku Dopiero kwiatki wypuszcza, a powinna już fioletowy obłoczek przed szmaragdami robić.

jolka 22:09, 27 lip 2017

paulina_ns napisał(a)
Wow!! Powtarzam po raz kolejny w ilości siła przepięknie! I jakie Ty masz wypasne te vanilki u mnie coś o linię dbają, owszem w górę ruszyły, ale jakieś takie chudziutkie są Jolus wiem właśnie,że wybieram się już do Ciebie chyba z 3 rok jak będziesz miała chwilkę w przyszłym tygodniu z przyjemnością Cie odwiedzę

Paula, dzięki za miłe słówka Co do przyszłego tygodnia to się jeszcze dogadamy, może Ci trzy kolejne lata nie zejdzie, hehe Wanilki w tym roku po raz pierwszy są widoczne, pamiętam jakie malutkie je wsadzałam. Twoje pewnie też w przyszłym roku nabiorą masy

Munnstead Ci zostawiam Zaznaczam uprzejmie, że oba kwiatki pochodzą z jednego krzaka, i aparat wcale nie przekłamał kolorów Są kompletnie różne

jolka 22:14, 27 lip 2017

nicol21 napisał(a)
piękne połączenie wanilek z rozchodnikiem! i ta ilość robi ogromne wrażenie, a jak rozchodnik rozkwitnie to będzie już sama magia!

Hej Ewelina Cieszę się, że Ci połączenie wanilkowe do gustu przypadło, ja też je dosyć lubię DO magii mnie brakuje werbeny;( a ta się taka leniwa zrobiła, że kwitną chyba dwa kwiatki raptem. Chyba ją florovitem przelecę albo gnojówką z pokrzyw, bo się przecież nie doczekam!!

Zostawiam Ci fioletowe kwiatki

jolka 22:16, 27 lip 2017

nawigatorka napisał(a)
super zestaw bardzo lubie limonkę z limonka;

Dzięki Asia Wiem, że lubisz takie kolory
Zostawiam białe z białym
jolka 22:19, 27 lip 2017

SlonecznyOgrod napisał(a)
Jolka! Tak masz pięknie a nie pokazujesz. Vanilki z rozchodnikami to duet doskonały , razem się zaróżowią i razem zbordowieją Piękne są, siły nabrały ,juz je widac z daleka. Różnica z roku na rok ogromna Więcej poproszę U mnie jeszcze ani jednej jeżówki, bo na myśli miałam, że jeszcze nie posadziłam ani jednej. Na O. jestem dopiero od stycznia.

Daria, dzięki za przemiłe słówka A z jeżówkami się dogadałyśmy, hehe No teraz już rozumiem dlaczego Ci nie kwitną U mnie jeżówek dostatek, zostawię coś w różu

jolka 22:22, 27 lip 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Boskie wanilki z rozchodnikami. W takiej ilości prezentują się niesamowicie

Dzięki Małgosia Macham kwiatkowo