Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

Kasiolaaa 20:03, 13 sie 2017

Jq jak przez wioske przejezdzalam to zdjecia robilam bo taki piekny ogrod byl mają gust ludzie
Luki 09:59, 14 sie 2017

Hortki to masz niesamowite, takie idealne. Robale warto zbierać bo to bardzo pomaga w ograniczeniu ich ilości.
nicol21 10:02, 16 sie 2017

Ale Ty masz morze jeżówek i hortek.... i wielu innych roślin cała piękna masa u Ciebie
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
kerii 22:16, 20 sie 2017

Cudnie hortensjowo aż mnie skręca, że moje takie marne ) od wiosny na nie czekałam i do ideału im daleko.

A jeżówki na wszelki wypadek będę dzielić na wiosnę

Mówisz, że z ta ropą to na oko? Hmmm muszę chyba spróbować bo mi nornice zaczynają rośliny kraść
MirellaB 02:13, 21 sie 2017

Jola zdradź swój sposób podwiązywania hortensji?

Edit. Jeszcze do poprzedniego mojego postu Ty, Hania i Angelika macie moim zdaniem najładniejsze hortkowe szpalery na O
jolka 10:32, 21 sie 2017

Hej Wszystkim Kasia, Luki, Ewelina, Jola, Mirelka, Daria - dziękuję za miłe słowa Muszę powiedzieć nieskromnie, że ja również jestem z hortek w tym roku zadowolona.

Mirelka - powiedz mi proszę, o jakiej Hani piszesz, bo chyba nie znam tego ogrodu. A co do wiązanie hortek - żadna hortensja w moim ogrodzie nie jest przywiązana, same stoją, nawet anabell nie podpieram.

Wrzucam hotki poranne, po ostatnich deszczach nieco pochylone, ale i tak nieźle sobie radzą

jolka 10:42, 21 sie 2017

Zaczęłam ciąć bukszpanowe kule, po ciachnięciu siedmiu, doszłam do wniosku, że więcej czasu mi zajmuje sprzątanie niż cięcie. A że jeszcze prawie 50 mi zostało do cięcia, tak więc wreszcie się zmobilizowałam, by zamówić odkurzacz do liści. Czekam na dostawę i mam nadzieję, że się sprawdzi Zdjęcie robocze z cięcia. A przy okazji rabatka wschodnia Kule wręcz się proszą o cięcie już

Marzenaka 10:43, 21 sie 2017

Jola - hortensje robią mega wrażenie! Masz może u siebie Polar bear? Korci mnie żeby zamiast limek na nową rabatę zakupić. W jakiej odległości masz Amanogawy od siebie? I jeszcze jedno, runianka na słońcu da radę?
Marzenaka 10:47, 21 sie 2017

Właśnie coś w tym stylu chcę u siebie zrobić nową rabatę. Że tak powiem - odgapię! Jedynie kul bukszpanowych nie posadzę bo moje bukszpany fatalnie rosną. Zastąpię Danicą raczej.
jolka 10:54, 21 sie 2017

Jak zejdziemy po schodkach trochę niżej, to już będzie brzozowo Ale i tu też hortensji nie brakuje Ogólnie bardzo mi tu wszystko bujnęło w tym roku