Witaj Agatko Dziękuję Ci bardzo za przemiłe słówka, jednak prawda nie jest taka różowa Duży kłopot mam w tym roku z trawnikiem. Strasznie słaby jest, a wiadomo, że to on tworzy tło dla roślin. Rozglądam się za jakimś sensownym wertykulatorem, bo bez tego to jednak ciężko. Poza tym ogólnie rośliny bujnęły, więc więcej przycinam niż wsadzam No i oglądam różne dziwy w ogrodzie
Potem juz lepiej, bo cudaśne jeżóweczki pokazałaś.
Świetne są, obfoć je bo nikt takich nie ma i długo nie będzie , piękne korony mają na główkach, takie panny co mają wianki z żywych kwiatów.
cos pieknego ten ogrod. A rabata mi sie szczegolnie podoba.
Ciekawa jestem, jak ona wyglada, kiedy milorzab sie na zolto przebarwia.
Przeszlam wszystkie strony twojego watka ale zadnego takiego zdjecia nie znalazlam. Moze ci sie uda w tym roku jakies zrobic
I czy masz jakies zdjecie, zrobione z drugiej strony tej rabaty?
Pstryczki obejrzałam cudne jak zawsze ale Ci się wszystko pięknie zagęściło no powiem Ci,że dziwalce jeżówkowe są SUPER a co do spotkanie jak coś będę pisać, może w tym tygodniu się uda oczywiście jak mnie zechcesz tylko wiesz,że ja = pakiet 3 dzieci dasz radę? Hihi
Najlepiej wszyscy u siebie załóżmy taką rabatę i zrobimy konkurs, u kogo przebije urodą pierwowzór . U mnie już jest i uplasuje się na szarym końcu w rankingu .