Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Enya73 09:29, 18 sie 2013

Ile km do Ciebie?Moja rodzinka wyjadła już całą karpatkę, więc chętnie bym teraz wyciągnęła rękę po jedną muffinkę do porannej kawy

A u mnie hibiskus wcale nie zakwitł. Czyżby przemarzł?

Masz dużo ciekawych roślin kwitnących Ja też już widzę pierwsze symptomy zbliżającej się jesieni.I dzień coraz krótszy. Ledwo z pracy przyjdę, coś tam porobię i już wieczór. Szkoda lata

Pozdrawiam serdecznie

anna_g 09:38, 18 sie 2013

A mnie jest szkoda lata
I letnich, złotych wspomnień,
Niech mówią: głupi o mnie,
A mnie jest żal ...

Jeszcze staram się korzystać jak mogę z letnich dni... słoneczka, ciepła, letnich darów od losu

Anita - daleko nie masz... bliżej niż na Klimczok Muffiny jeszcze są i ciasto

Z tym "dużo ciekawych roślin kwitnących" to dziękuję aczkolwiek jesteś nadmiernie uprzejma jednorocznych mam dużo... (na parapecie zimą hodowane) - jakoś miałam ochotę na kwiaty w ogrodzie - pewnie dlatego że do wymyślenia czegoś konkretnego to ja jakoś nie za bardzo
Enya73 09:54, 18 sie 2013

No jak ja bym tam wpadła, to nie tylko ciasto by zniknęło, ale też bym uszczupliła Twoje rabaty o małe co nie co. Ja kwitnących zdecydowanie mam za mało

boguslawa_ma... 11:11, 18 sie 2013

A czy do jutra by coś zostało bo ja jutro będe blisko ciebie
gierczusia 11:21, 18 sie 2013

Haha ... Jak przeczytałam o muffinach , to pomyślałam : jak super kolejna " szallllona muffiinkomanka " .... A potem ... Nawet talerze mamy takie same

A z czym te muffinki , jeśli to ńie tajemnica ??.. Wyglądają smakowicie
gierczusia 11:24, 18 sie 2013

Pooglądałam też sobie Twoje kwitnące ślicznosci....powzdychałam... .. Mam u siebie mało kwiatów.. Hmmm.. Ciekawe czemu akurat tak wyszło..

Buziam Aniu
Ps. Szukam tego , o co prosiłaś, ale diabelstwo jakby zapadło się pod ziemię ... W każdym razie pamiętam , bądż spokojna
Kondzio 11:36, 18 sie 2013

no pięknie pęknie
anna_g 13:04, 18 sie 2013

Enya73 napisał(a)
No jak ja bym tam wpadła, to nie tylko ciasto by zniknęło, ale też bym uszczupliła Twoje rabaty o małe co nie co. Ja kwitnących zdecydowanie mam za mało

Jakbym tylko się miała czym podzielić to pewnie czemu nie
anna_g 13:05, 18 sie 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
A czy do jutra by coś zostało bo ja jutro będe blisko ciebie

Bogusiu - odpisałam na priv - dziękuję
anna_g 13:08, 18 sie 2013

gierczusia napisał(a)
Haha ... Jak przeczytałam o muffinach , to pomyślałam : jak super kolejna " szallllona muffiinkomanka " .... A potem ... Nawet talerze mamy takie same

A z czym te muffinki , jeśli to ńie tajemnica ??.. Wyglądają smakowicie

Eluś - no jesteś Fajnie
Muffiny nie robię za często choc nie wiem dlaczego bo to chyba najprościejsze babeczki świata som... te są z borówkami... oczywiście jak się już zdecydowałam upiec coś z jagodami to się okazało że jagody to się w zasadzie skonczyły W jednym miejscu na targu wypatrzyłam, drogie w sumie ale i tak wyszły muffinki i ciasto i jeszcze trochę luzem A przepis na szybko z internetu
Buziole

ps. wiem, że pamietasz, nie spieszy się - na razie to "moje coś" też się jakoś "zgubiło" i mam nadzieję, że tak zostanie na dłużej