Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

anna_g 15:02, 05 sie 2013

gierczusia napisał(a)
Ja jeszcze w sidła przetworów nie wpadłam .. Ale nie wiem jak długo mi się jeszcze uda nie wpaść ... Tym bardziej ,że kusisz mnie tu takimi maszketami ogórkowymi ... Mniam

Wszystko przed Tobą Eluś ja lubię robić takie rzeczy JAK MAM CZAS. Sama nie mogę octowych ale może chociaz rodzinka pokosztuje. Buziolki Eluś
anna_g 15:03, 05 sie 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Aniu jaka ty pracowita w taki upałpozdrawiam

Dziękuję Bogusiu - nooo różnie to bywa... czasem nie daję rady a czasem nie czuję upału... w sumie to nie wiem od czego to zalezy Pozdrawiam cieplutko Bogusiu...
danuta_szwajcer 11:00, 06 sie 2013

Pozdrawiam Aniu w ten coraz bardziej upalny dzień i lepiej nie myslec co będzie przez kolejne dni i oby nie tak jak u Kasi echh . Wczoraj miałam akcje z psiunią bo coś ją ugryzło albo nawet raczej połkneła może osę i już myślałam, że to koniec ile strachu się najadłam, mój M zaraz do weterynarza i ufff dostała zastrzyk i po godzinie zaczęlo być lepiej a ja w trym wszystkim weszłam boso na szkło no i reszty juz nie musze mówic Przeslij mi na pr przepis na te ogórki w zalewie zaryzykuje Bo bardzo apetycznie wyglądają Na ciasto też Pozdrawiam Aniu i życzę Ci miłego dnia
boguslawa_ma... 11:53, 06 sie 2013

Aniu podobają cisię te różowe latry to ci moge dać kilka ja mam dużo w biedronce kupiłam białe ale też jedna zakwitla mam nadzieje na drugi rok bo one się szybko rozrastają ja je sadze bo lubią je motyle i pszczoły
Spotkania chyba już nie będzie ale pocztą ci wyśle,ale może do Kapiasów przyjade jesienią to się umówimy
Urszulla 15:13, 06 sie 2013

Ach ta pogoda afrykańska,
nic tylko palmy kupować
ka1sia 15:27, 06 sie 2013

Aniu, żyjesz w te upały? bo ja ledwo zipię już się nawet leżeć nie da
Kindzia 20:02, 06 sie 2013

Ogóraski zrobiłaś...w taki upał. Ja zdycham i nic mi się zupełnie nie chce.
Od czasu do czasu tylko przez myśl mi przechodzi jak tam sobie dają rady bez wody te moje zieleninki...w czwartek już pojadę, może jakoś przetrzymają...

Buziolek
anna_g 22:03, 06 sie 2013

Hej Kochane A ja Wam powiem, że jakoś sobie radzę w tym upale (choć jutro ma być jeszcze większy to już nie wiem jak to będzie), co prawda nie w ogrodzie - nie smażę się dobrowolnie, ale w "ukryciu" przed pełnym słońcem daję radę. Dzisiaj wymyśliłam rodzinne "ukrywanie się" w kinie Klima jest, lody, zimne napoje... i wspólna wycieczka rodzinna
Na jutro wymyśliłam - basen KRYTY - przynajmniej pusto będzie bo na odkrytym to dzisiaj było tyle ludzi że jak śledzie w puszce, albo i gorzej... nie dość że gorąco to się jeszcze od tłumu ogrzewa... to nie dla mnie...Nie byłam - widziałam zza płota NO a potem zobaczymy... od piątku ponoć ma odpuścić... Kurcze jak nie zimno nas uciska to upały, jak nie woda to susza... ciągle coś.
Ale i tak lubię lato... nie lubię marznąć, nie lubię chłodu, nie lubię zimnego wiatru... pochmurnej pogody, słoty, długich wieczorów, długich nocy i ciemności o poranku, i wracania z pracy w ciemnościach, jesiennych przeziębień, zimowej grypy... No... jakoś nie potrafię polubić, chociaż na każdą zimę staram się przygotować... i nic z tego... A zapaść w sen zimowy aż do wiosny też mi się ciągle nie udaje
Więc buziole letnie zostawiam wszystkim zaglądającym
Mala_Mi 08:34, 07 sie 2013

Ale i tak lubię lato... nie lubię marznąć, nie lubię chłodu, nie lubię zimnego wiatru... pochmurnej pogody, słoty, długich wieczorów, długich nocy i ciemności o poranku

i dlatego wolę te upały niż ...... I doopkę można pomoczyć w ciepłej wodzie Dla mnie afrykańska pogoda może być cały czas.. szkoda tylko, że licznik na wodę nabija cyferki
Kindzia 10:52, 07 sie 2013

Ja też lato lubię, ale najbardziej jak w pracy nie muszę siedzieć...jakiś basenik, zimny napoik z lodem...ooooo, to lubię

Zima, to wzmożona praca dla nas...