Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

anna_g 13:09, 18 sie 2013

Kondzio napisał(a)
no pięknie pęknie

cieszę się Konrado że Ci się podoba i cieszę się że zaglądasz Hihaczu (choć jakoś nie widzę hi hi ) Buziole
danuta_szwajcer 21:58, 18 sie 2013

anna_g napisał(a)
Jak ona pachnie...

a ta już mniej

Aniu cudna ta lilia i jak póżno kwitnie Pieknie u Ciebie, wrzosy sliczne masz no a ciacha rewelka az chce się zjeść Bardzo apetyczne i zapewne bardzo dobre. Pogoda jest piękna więc nie nalezy myslec , ze wkrotce wrzesien Zapowiadaja kolejne słoneczne dni Pozdrawiam serdecznie Urlop spedzasz w domu czy gdzies wyjezdzasz?
anna_g 11:19, 19 sie 2013

Danusiu - dzięki że wpadłaś
Ta lilia jest rzeczywiście piękna - chyba najpiękniesza z tych które posadziłam Niestety nie pamiętam zupełnie co to za jedna Wiem tylko że na "a"
Ciacha były dobre i słodziutkie i bardzo szybko się je robiło
Wyjeżdżamy w nocy z wtorku na środę - jedziemy na Mazury, gdzieś na głuchą wieś, i na razie nie jestem pewna czy mnie to cieszy czy trochę mniej cieszy... Ale ponieważ wszystko ma swoje uroki - to ... zakładam że będzie dobrze bierzemy (chyba) rowery, a tam jakiś kajaczek, no i spacery i zwiedzanie i przyroda czysta i naturalna Ha, na szczęście internet też ma być (co się oczywiście okaże dopiero na miejscu) więc będę zaglądać tutaj
Mala_Mi 18:23, 19 sie 2013

Wszytko widziałam, wszytko przeczytałam.. brak czasu wiec tylko pomacham
danuta_szwajcer 20:49, 19 sie 2013

Aniu no to super, ze wyjezdzasz z rodzinką na wakacje Oj jak ja bym gdzies pojechała, kiedys bardzo duzo podrozowalismy bo tak bardzo lubie poznawac, zwiedzac i fotografowac no ale cóż póki co nie mogę. A taka dzicz Aniu i spedzenie czasu z rodziną to fajna sprawa Bedziesz zbierac grzyby, kajaki super sprawa Odpoczniesz sobie od codziennosci Życze Ci szczesliwej drogi, pogody dobrej do wędrówek i wracaj do nas Odezwij się z Mazur jak bedziesz miała możliwosc Serdecznie pozdrawiam
anna_g 21:22, 19 sie 2013

asc napisał(a)
Wszytko widziałam, wszytko przeczytałam.. brak czasu wiec tylko pomacham

Bardzo się cieszę, Anek Odmachowuję dwiema łapkami
anna_g 21:23, 19 sie 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Aniu no to super, ze wyjezdzasz z rodzinką na wakacje Oj jak ja bym gdzies pojechała, kiedys bardzo duzo podrozowalismy bo tak bardzo lubie poznawac, zwiedzac i fotografowac no ale cóż póki co nie mogę. A taka dzicz Aniu i spedzenie czasu z rodziną to fajna sprawa Bedziesz zbierac grzyby, kajaki super sprawa Odpoczniesz sobie od codziennosci Życze Ci szczesliwej drogi, pogody dobrej do wędrówek i wracaj do nas Odezwij się z Mazur jak bedziesz miała możliwosc Serdecznie pozdrawiam

Dziękuję Danusia za dobre życzenia Na pewno zaglądać będę na O. a jeśli dzicz okaże się zbyt dzika to później opowiem. Pozdrówka
AgataBC 21:47, 19 sie 2013

Pozdrawiam serdecznie i dziękuję, za odwiedziny
Kindzia 14:13, 20 sie 2013

Mazury...super!!!!!!!! Zawsze mówiłam, że jeżeli kiedyś odbiłaby mi szajba i budowałabym dom, to tylko na Mazurach...wtedy nawet nie pomyślałam, że będę budować...tylko te Mazury się nie spełniły
Superzastego wypoczynku Aniu i zaglądaj do nas
gierczusia 23:32, 20 sie 2013

Aneczko .. Odpoczywaj Kochana , laduj akumulatory .... Bo przeca musisz mieć siłę , by w przyszłym sezonie wytrzymać na nami ogrodomaniaczkami i jeszcze kopać w swoim ogródeczku .... Czekamy na Twój powrót , potęsknimy za Tobą ... A potem będziesz nadrabiać .... Bo na urlopie to warto sobie ciutek wagarów zrobić