Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

gierczusia 23:47, 30 sie 2013

anna_g napisał(a)

Ja też się cieszę Kasiu - na wczasach fajnie ale w domu przecież jednak najlepiej Pozdrawiam

Taki ... Dokładnie tak .... A jak już mogę wleżć do własnego łóżka , to już 100% szczęścia
gierczusia 23:49, 30 sie 2013

anna_g napisał(a)

Bogusiu co prawda to prawda... tylko dlaczego ja taka zmęczona wróciłam Pozdrawiam cieplutko

Gdyby moi chłopcy wpadli na pomysł ,żeby spędzić wakacje na rowerach , to by dla mnie musieli wylizingować taką przyczepkę do rowerów dla dzidziusiów .... Nie to ,że taka chuda jezdem , ale taką miłością do roweru " pałam....." ...,
gierczusia 23:50, 30 sie 2013

A tak ogólnie to wagary rozumię .... Co nie zmienia faktu ,że tęskniłam .....
danuta_szwajcer 11:07, 31 sie 2013

Aniu ciesze się, że już wróciłas Brakowało CięCzynny urlop miałas jak czytam wręcz wyczynowy Teraz będziesz mogła w pracy posiedziećPozdrawiam i miłej soboty, trzeba korzystać z promyków słoneczka bo pogoda cudna
eliza3 19:01, 31 sie 2013

anna_g napisał(a)

Mieliśmy rowery - i powiem Wam, że Mazury nie są płaskie oj nie nie - tam jest albo z górki albo pod górkę - subiektywnie to jakoś odbierałam że więcej jest pod górkę Moje chłopaki "wyścig pokoju" uprawiali a ja maruder wiecznie na szarym końcu

Pozdrowienia dla wszystkich

Troszkę Ci zazdroszczę , chętnie bym z Tobą po marudziła na końcu na tym rowerze, uwielbiam...
Tylko towarzystwa rowerowego mi brakuje, czasem dorwę jakąś koleżankę, czasem męża, czasem solo, bo po lesie nie lubię jeździć sama...
Pozdrawiam, fajnie, że urlop udany, ja jeszcze przed ...
anna_g 09:17, 01 wrz 2013

gierczusia napisał(a)

Gdyby moi chłopcy wpadli na pomysł ,żeby spędzić wakacje na rowerach , to by dla mnie musieli wylizingować taką przyczepkę do rowerów dla dzidziusiów .... Nie to ,że taka chuda jezdem , ale taką miłością do roweru " pałam....." ...,

Ha, Ela - na pomysł z rowerami to wiesz kto wpadł?? No? No ja osobiście... Żon to nie kciał nawet. To se sama narobiłam ale nie żałuję - tylko nie przewidziałam że to się zrobi wyścig pokoju
anna_g 09:20, 01 wrz 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Aniu ciesze się, że już wróciłas Brakowało CięCzynny urlop miałas jak czytam wręcz wyczynowy Teraz będziesz mogła w pracy posiedziećPozdrawiam i miłej soboty, trzeba korzystać z promyków słoneczka bo pogoda cudna

Danusiu - miło Cię widzieć u mnie choć tu nic a nic się nie dzieje No fakt dla mnie to niemal wyczynowy urlop był Sobota była fajna - pożegnanie wakacji mieliśmy... A dzisiaj - pada i to równo - chyba z żalu że to już koniec wakacji dzieciaki łzy wylewają Pozdrawiam
anna_g 09:21, 01 wrz 2013

eliza3 napisał(a)

Troszkę Ci zazdroszczę , chętnie bym z Tobą po marudziła na końcu na tym rowerze, uwielbiam...
Tylko towarzystwa rowerowego mi brakuje, czasem dorwę jakąś koleżankę, czasem męża, czasem solo, bo po lesie nie lubię jeździć sama...
Pozdrawiam, fajnie, że urlop udany, ja jeszcze przed ...

No patrz Elizka - że też nie wiedzialam Przynajmniej byłoby do kogo zagadać Miłego urlopu życzę
Urszulla 09:28, 01 wrz 2013

czytam o wakacjach rowerowych
pogoda dopisała? odpoczęłaś na pewno
anna_g 09:55, 01 wrz 2013

Ula - a ja właśnie buszowałam u Ciebie
Tak pogoda dopisała - nie było upałów ale słoneczko było i wystarczająco ciepło Chociaż tydzień urlopu to jednak trochę krótko... Ale dobry i tydzień jak się więcej nie udało Pozdrawiam