Dzięki za odwiedzinki
Ela wielkie dzięki za informacje o kobei - właśnie chce ją posadzić w miejscu gdzie słoneczko (o ile świeci) jest niemal cały czas. Tyle, że to jest pod sosną - wysoko podciętą i dlatego pień ma łysy

A powiedz Ela ona ma dużo kwiatów? Jak długo kwitnie u ciebie? Po pniu będzie się pięła czy musze jej dać tam jakąś podporke? Ile sztuk pod takie jedno drzewo - 1 czy więcej? I powiedz jeszcze ile posiałaś nasion i ile z tego wzeszło? Trochę pytań jest, ale jak już się przyznalaś że masz

Zdjęcia proszę Cię zostaw.
Ela-Eliza 
dzisiaj sieję

widziałam że termin II i III - więc dzisiaj po pracy się "bawię w ogrodnika" i sssssstrasznie się cieszę. Dam znać oczywiście czy mi coś wzejdzie z tego

Jeśli nie to trudno - spróbuję za rok a na teraz mam "rezerwę" - wilec
Białofioletku 
witaj. Miło Cię widzieć u mnie

W pierwszej wolnej chwili lecę do Ciebie bo biały i fiolet (czy tam niebieski jak twierdzi Szefowa Danusia

- to ostatnio moje ulubione kolory w ogrodzie - co nie znaczy że tylko takie będę mieć ale moje "zmysły" sie ich domagają. Wydaje mi się że mocno uspokajają

Jeśli tak masz w ogrodzie (a wydaje mi się że choć trochę tak bo przeczytałam już pierwsze 3 stronki) to będę czerpać inspiracje od Ciebie zapewne

Pozdrawiam
GosiaJoanna Miło Cię tu widzieć

A ja wierzę że wiosna przyjedzie wnet

Nawet jeśli zima jeszcze nas "postraszy". I tego się trzymam