Dzięki za info Alinko.
Co do hiacyntów to się nie dziwię, że je wyrzucasz z kuchni jak Cię męczy ten zapach Na pewno trudno go wytrzymać bo perfumeria jest na całego
Marysiu - ja tez czekam ale nie nastawiaj się bardzo bo ja tylko kilka krzaczków. Na razie jeszcze męczę Anię różaną. Bardzo mi się podoba Aphrodite, Senteur Royale, Beverly (choć tego nie jestem pewna), Evelyne Dheliat®, i bardzo ale to bardzo mi się podoba ze zdjęć Heidi Klum - ale jak o niej poczytałam to niekoniecznie jednak ją kupię.
To się będzie działo przygotowania miejsca oglądam
ja również
Dzięki Gabrysiu - mam nadzieję, że niedługo takie będa w ogrodzie
Nioooo ja też chora na "różyczkę" Buziaki
Irenko - koniecznie W tym tygodniu wsadzę. Skoro w nich taka wola życia
Reniu - ja Ci powiem, że ta decyzja to jest mega trudna bo ja się na różach nie znam i oprócz jednej NN z castoramy kupionej w zeszłym roku - która w dodatku jeszcze nie kwitła nie mam żadnej i prawdę mówiąc nie planowałam, ale tak to masz z "zakochaniem " i zachorowaniem Tego się nigdy nie planuje a jak już na chwyci to nie poradzim Idę do Ciebie zobaczyć co Ty wybrałaś
Ania różana coś Ci podpowiedziała w/s róż? Wstępnie się już za te Twoje zabrałam, alem jeszcze nie gotowa. Myślałaś o Pastelli? Niewysoka, zdrowa bardzo, ciągle kwitnie i piękne różowo-kremowo-biało-seledynowe kwiaty...zależy od pory, nasłonecznienia. U mnie tylko pod kopczykiem zimuje. I Tantau`a, pewnie w Pszczynie będzie...
Ania mi częściowo podpowiedziała, ale ją nadal męczę o róże które są w Pszczynie... Myślałam o Pastelli ale jej nie ma w Pszczynie przynajmniej nie ma jej w ofercie.
Hi hi hi hi Kasik że tu jakieś podteksty som? Absolutnie zatem hiacyntów w sypialni niet !!!
A poważnie - w sypialni żadnych pachnących kwiatów mieć nie mogę... kiedyś spałam w pomieszczeniu gdzie zakwitły hoje - musialam je wynieść w środku nocy - nie ma mowy zeby wytrzymac...
Pojedziemy popytamy albo zapytam jeszcze jak zadzwonię Giardinę mają jako pnącą różową Anię pomęczę tylko kulturalnie bo ona nieczasowa jest ale jeszcze mam czas zanim zaczną sprzedawać więc spoko