Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Kasik 20:46, 17 mar 2014

anna_g napisał(a)

Hi hi hi hi Kasik że tu jakieś podteksty som? Absolutnie zatem hiacyntów w sypialni niet !!!

A poważnie - w sypialni żadnych pachnących kwiatów mieć nie mogę... kiedyś spałam w pomieszczeniu gdzie zakwitły hoje - musialam je wynieść w środku nocy - nie ma mowy zeby wytrzymac...

Ania - Ty nie zaczynaj. Temat śliski.
Wyrabiam, nie wyrabiam. - oj tam , oj tam.
anna_g 20:51, 17 mar 2014

Kasik napisał(a)

Ania - Ty nie zaczynaj. Temat śliski.
Wyrabiam, nie wyrabiam. - oj tam , oj tam.

Tak jest psze Pani już grzeczna jestem Oddechowo nie wyrabiasz przecież - to wiadomo jest Też tak mam Buziolki wieczorne
Pola 22:17, 17 mar 2014

O a tu tematy różane, lubię i będę dokupywać, ale na razie trzeba to wszystko,przemyśleć....macham wieczorowo
Urszulla 23:06, 17 mar 2014

Pastellę też bym kupiła i pnącą Eden oraz mrs. john laing i okrywową Bonicę i Chopina choć jednego i.....znowu tematem różanemCię niepokoję
anna_g 09:43, 18 mar 2014

Ula ja i tak mam caly czas różano w głowie O tym co bym chciala to już nawet nie mówię ale tu rozsądku trza i stąd tak kiepsko to idzie

Jolu - u Ciebie takie zakupy, że hej. Ja jeszcze nie zaczęłam stąd pewnie ten "zakupowy niepokój"
MagdalenaK8 09:54, 18 mar 2014

Matko jak tak czytam o tych zakupach to kupiłam, jeszcze bym kupiła i na tyłku usiedzieć nie mogę.
Pozdrawiam
anna_g 10:05, 18 mar 2014

Magdalena - odwiedziłam właśnie Twój wątek. Na pewno będę gościć - masz fajnie. Ja się staram być rozsądna w zakupach - marzec jest - jest jeszcze trochę czasu a w dodatku mnie bierze jakiś wirus kurcze... ufff nie cierpię
malgorzata_s... 10:13, 18 mar 2014

Aniu eliksiry domowe i ciepełko zastosuj Nie daj się zarazie Ja wczoraj znów zaszalałam zakupowo z kanapy Żurawki, trawki i berberyski zamówiłam na dwie rabaty. Krzyś mało mi głowy nie urwał. No i obiecałam że ostatnie zakupy itd..... Jacy oni naiwni nie: Buziolki i zdrówka
anna_g 10:19, 18 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Aniu eliksiry domowe i ciepełko zastosuj Nie daj się zarazie Ja wczoraj znów zaszalałam zakupowo z kanapy Żurawki, trawki i berberyski zamówiłam na dwie rabaty. Krzyś mało mi głowy nie urwał. No i obiecałam że ostatnie zakupy itd..... Jacy oni naiwni nie: Buziolki i zdrówka

Gosia w robocie muszę siedzieć - ani eliksirów ani ciepełka tu nie ma Siłą woli się leczę - mówię, że nie choruję i koniec i kurcze to czasami działa
Krzyś to by Ci głowy nie urwał... mnie się wydaje że on raczej bardzo lubi Cię razem z głową Ale obiecać zawsze można pewnie czemu nie
MagdalenaK8 12:48, 18 mar 2014

anna_g napisał(a)
Magdalena - odwiedziłam właśnie Twój wątek. Na pewno będę gościć - masz fajnie. Ja się staram być rozsądna w zakupach - marzec jest - jest jeszcze trochę czasu a w dodatku mnie bierze jakiś wirus kurcze... ufff nie cierpię

Aniu dziekuję za miłe słowo, a o ten rozsądek to u mnie ostatnio ciężko. Zdrówka życzę...
Pozdrawiam