Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

anna_g 16:44, 10 cze 2014

U nas się wylało Na razie przestało... Zaraz idę popatrzeć co tam porobiło... Avatarek fajny wyszedł
Mathildis 16:51, 10 cze 2014

O jaki uroczy awaterek
U Was nadmiar deszczu a ja ciągle podlewam deszcze u mnie dopiero na sobotę zapowiadali... Pozdrawiam

P.S. Brunnery jeszcze nie kupiłam, więc zdjęcia nadal podglądam
anna_g 17:05, 10 cze 2014

Dzięki Matyldo
U nas deszcz zapowiadali na czwartek To nie wiem czy to kolejny czy to już ten dzisiejszy był czwartkowy
Brunera już bez kwiatuszków ale też ładnie wygląda
Urszulla 17:27, 10 cze 2014

Oj, Aniu burza z gradem- nie zazdroszczę. U mnie tylko lekko pokropiło. Ale każdy ma swoje zmartwienia. Ja dziś znowu stałam u mechanika, bo miałam rano awarię auta W tym miesiącu pobiłam rekordy napraw a tu nawet połowy miesiąca nie ma.

Awatarek pochwalam -może być na stałe

A ja zapomniałam wziąć do Danusi dla Ciebie magnolię majową.Przepraszam. Się poprawię.
Kasya 17:49, 10 cze 2014

anna_g napisał(a)
Buuuuu.... Leje jak z cebra, masakrycznie, grad leci z nieba, buuuuu... w ogrodzie potrzaska mi hosty, ostróżki i inne delikatne rośliny... buuuuu... Grzmi, wieje, leje, okropnie jest.... Aż się boję iść do domu i zobaczyć co w ogrodzie... To ogrodniczkowanie to jest trudne... buuuu....

no co ty, grad ? w czerwcu ?

kurcze...co sie dzieje z ta pogodą ?
Ivvvona 18:44, 10 cze 2014

Aniu, nie było mnie trochę ale juz nadrobiłam (prawie) zaległości. Znów fajne spotkanko miałyście Twoje ostróżki boskie
Pytałaś o kalmię - nie okrywam ale zima była łagodna. U mnie rośnie trzeci sezon.
AgnieszkaW 20:27, 10 cze 2014

Aniu, mam nadzieję, że burza nie poczyniła szkód? U nas pogrzmialo dookoła i ani kropli deszczu nie spadło, susza okropna. Pozdrawiam
Kindzia 20:31, 10 cze 2014

Ja też na relację czekam co tam w ogrodzie...blisko do mnie...
danuta_szwajcer 20:40, 10 cze 2014

Aniu u mnie byla nawałnica z gradem i niezle nawyrabiało, pare godzin bylismy bez pradu, pozniej dam zdjecia Brak slow... pozdrawiam serdecznie
anna_g 21:45, 10 cze 2014

Dziękuję wszystkim co mnie odwiedzili za ciepłe słowa zrozumienia... Odpowiem wspólnie o tym gradzie i deszczu... Uffff...uffff... bo nic w ogrodzie się nie stało... W moim ogrodzie nie było za bardzo gradu - mam do pracy ze 300 metrów a lało inaczej - owszem mocno, ale nie tak jak to co widziałam z pracy przez okno... Uffff... wszystko jest jak było i nawet jednej dziury w hostach nie zrobiło... uffff...
Chociaż ponoć w nocy zapowiadają u nas "koniec świata" - przynajmniej tak twierdzi moja Teściowa.

Natomiast powiem Wam, że moje ogrodniczkowanie na "wielką skalę" w tym roku juz się chyba skończyło bo to grozi śmiercią przez "zagryzienie".... Komarów jest masa, pomimo użycia repelentów latało koło mnie chyba kilkadziesiąt (znaczy siem tak to widziałam). W dodatku po raz pierwszy złapałam w ogrodzie kleszcza. Prawdę mówiąc w ogóle po raz pierwszy go miałam.... Wielka komarowa masakra się zaczęła... U Was też???

Koniec gadania teraz kilka fotek - oczywiście tego samego