Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

boguslawa_ma... 22:30, 05 lip 2014

Aniu pozdrawiam
danuta_szwajcer 09:25, 06 lip 2014

Aniu piekne zdjecia, piekne masz te roze, ale zachwycam sie pokrojem tej horti bo jest jak namalowana, takie sztywne pedy? A co to horti bobo to moglas cos powiedziec bo u mnie w szkolce bez problemu mozna kupic i zapewne taniej, tez mam dwieJak bedziesz chciala dokupic to wiesz kiedy Powojniki cudne: Miłej niedzieli i do zobaczenia Buziaki
gierczusia 17:18, 06 lip 2014

Anulka .. Buziaki siarczyste ..... Ta hortka...aaaaa... Choć ogólnie za fioletem ne przepadam l to w tym przypadku chyba zmienię zdanie...
anna_g 09:15, 07 lip 2014

Kasya napisał(a)

ej no nie badz taka skromna, bardzo ladnie ci fotki wychodza

Kasia - mnie się też niektóre fotki moje podobają co nie oznacza iż świadomie zachowuję wszystkie "prawidła fotograficzne" bo tego nie robię gdyż ich nie znam... Ja tylko patrzę, widzę i cykam
anna_g 09:16, 07 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Aniu ten widok powalający Napatrzeć się nie mogę Ula też o tym dzisiaj mówiłaBuziaczki i pozdrówka dla Krzysia

Gosiu - fakt ta horti dała takiego czadu w tym roku że można się na nią patrzeć i patrzeć bez końca. Teraz już ciut się pokłada pod ciężarem kwiatów, ale piękna jest Buziolki
anna_g 09:18, 07 lip 2014

renatamama3 napisał(a)
Aniu,ja właśnie szczególnie,te niższe róże kupuję .

Reniu - ja tez szukałam niższych - chociaż to trochę trudno rozeznać bo w opisie jedno a potem czytałam u różnych ludzi, że to nijak się ma do rzeczywistości... zobaczymy jak urośnie. Na razie te upały trochę przyspieszają przekwitanie, ale i tak są cudniaste różyczki.
anna_g 09:18, 07 lip 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Aniu pozdrawiam

Bogusiu ja również w upalny dzień
anna_g 09:20, 07 lip 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Aniu piekne zdjecia, piekne masz te roze, ale zachwycam sie pokrojem tej horti bo jest jak namalowana, takie sztywne pedy? A co to horti bobo to moglas cos powiedziec bo u mnie w szkolce bez problemu mozna kupic i zapewne taniej, tez mam dwieJak bedziesz chciala dokupic to wiesz kiedy Powojniki cudne: Miłej niedzieli i do zobaczenia Buziaki

Danusiu - horti jest faktycznie jak malowana - króluje teraz w ogrodzie całkowicie. Ma sztywne pędy ale nawet ona teraz pod cięzarem kwiatów się pokłada trochę. Co do bobo - to lepiej zaciągnijmy na to zasłonę milczenia trzymaj kciuki żeby chociaż fajna przyszła. Pokaże Droga to ona strasznie nie była - no ale koszty przesyłki...

Co do "do zobaczenia" to właśnie koresponduję z Ulą
anna_g 09:21, 07 lip 2014

gierczusia napisał(a)
Anulka .. Buziaki siarczyste ..... Ta hortka...aaaaa... Choć ogólnie za fioletem ne przepadam l to w tym przypadku chyba zmienię zdanie...

Eluś - buziaki goooorące Ta hortka to wiem Nie lubisz fioletu???? Łoj To ją zaprogramuję żeby w przyszłym roku na różowo kwitła dobrego tygodnia Eluś
gierczusia 10:16, 07 lip 2014

anna_g napisał(a)

Eluś - buziaki goooorące Ta hortka to wiem Nie lubisz fioletu???? Łoj To ją zaprogramuję żeby w przyszłym roku na różowo kwitła dobrego tygodnia Eluś

Nooo różowy to już możeeee być ......

A tak serio..to nie ma większego znaczenia czy mi się podoba czy nie..przecież to Tobie ma się podobać

Buziaki