Aniu piekne zdjecia, piekne masz te roze, ale zachwycam sie pokrojem tej horti bo jest jak namalowana, takie sztywne pedy? A co to horti bobo to moglas cos powiedziec bo u mnie w szkolce bez problemu mozna kupic i zapewne taniej, tez mam dwieJak bedziesz chciala dokupic to wiesz kiedy Powojniki cudne: Miłej niedzieli i do zobaczenia Buziaki
Kasia - mnie się też niektóre fotki moje podobają co nie oznacza iż świadomie zachowuję wszystkie "prawidła fotograficzne" bo tego nie robię gdyż ich nie znam... Ja tylko patrzę, widzę i cykam
Gosiu - fakt ta horti dała takiego czadu w tym roku że można się na nią patrzeć i patrzeć bez końca. Teraz już ciut się pokłada pod ciężarem kwiatów, ale piękna jest Buziolki
Reniu - ja tez szukałam niższych - chociaż to trochę trudno rozeznać bo w opisie jedno a potem czytałam u różnych ludzi, że to nijak się ma do rzeczywistości... zobaczymy jak urośnie. Na razie te upały trochę przyspieszają przekwitanie, ale i tak są cudniaste różyczki.
Danusiu - horti jest faktycznie jak malowana - króluje teraz w ogrodzie całkowicie. Ma sztywne pędy ale nawet ona teraz pod cięzarem kwiatów się pokłada trochę. Co do bobo - to lepiej zaciągnijmy na to zasłonę milczenia trzymaj kciuki żeby chociaż fajna przyszła. Pokaże Droga to ona strasznie nie była - no ale koszty przesyłki...
Co do "do zobaczenia" to właśnie koresponduję z Ulą