Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

malgorzata_s... 15:08, 26 cze 2014

Aniu twójpomysł fauny Klon tam ma dosyć miejsca. Ja mam nawet bliżej sadzawki No a ścieżkę jednak bym czymś podkreśliła
anna_g 15:11, 26 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Aniu twójpomysł fauny Klon tam ma dosyć miejsca. Ja mam nawet bliżej sadzawki No a ścieżkę jednak bym czymś podkreśliła

Dzięki Gosiu - co do ścieżki to pewnie że coś tam trzeba wymyślić ale ja jeszcze do tego nie doszłam Na razie ciągle rozważam wasze pomysła. A tam gdzie pytajnik to już dopiero nie wiem co
BEATA_S 08:03, 27 cze 2014

Aniu dziękuje za odwiedziny i miłe słowa Ogród niby się tworzy dla siebie i rodziny, ale to bardzo miłe jak ktoś przyjdzie i pochwali Aż żyć się chce i dalej orać
Ja też żałuję, że nie bywam często w Waszych ogrodach i nie jestem na bieżąco. Szczerze mówiąc odpuściłam.... Nie da się inaczej, jestem na O. z doskoku i zaglądam do kilku zaprzyjaźnionych ogrodów i czasem uda mi się odwiedzić kogoś nowego. To jest po prostu niewykonalne dla mnie.
Jestem na O. od trzech lat i na początku było kilkanaście ogrodów i stron nie przybywało aż tyle, więc łatwiej było zapanować nad tym. Choć już wtedy rodzinka czuła się zaniedbana
Ja również bardzo bym chciała przeczytać większość wątków od dechy do dechy i poznać Was bardziej, ale czy to możliwe?
anna_g 09:16, 27 cze 2014

Beatko niemożliwe niestety i trzeba się z tym pogodzić Bo inaczej ani czasu na ogród ani na rodzinkę - niekoniecznie w tej kolejności - chociaż wiosną to chyba jednak w tej
Ja też nie daję rady - ale do ciebie z pewnością zajrzę czasami bo masz bardzo ładnie Dzięki za odwiedzinki.
danuta_szwajcer 11:37, 27 cze 2014

Aniu tam gdzie pytajnik to moze tawułki japonskie albo horti bobo są malutkie a pieknie kwitną, mam je u siebie tez. A wiesz moze jak szybko rosnie ten karmnik? i ile tego sie sadzi? Coraz bardziej mam w glowie tą sciezke u mnie a rh przesadze w sierpniu bo wczesniej nie wolno. Pozdrawiam serdecznie no i mysle, ze obiecane sie spełni Buziaki U nas tez dla Kropeczki dom podporządkowany:
Urszulla 08:54, 28 cze 2014

Pomysł Twój bardzo mi się podoba bo dobrze dobrane rośliny resztę obgadamy osobiście w realu
Urszulla 21:39, 28 cze 2014

Aniu, rzeczywiście tego klona nie fotografowałam w tym roku. Sama nie wiem dlaczego, pewnie dlatego że nadal mały i nie wystaje ponad hortensją. Popatrzyłam na fotkę z zeszłego roku i zauważam niesamowitą zmianę w wielkości i kolorze
Jutro zrobię zdjęcie i Ci wrzucę
Pozdrawiam i dziękujęzawsze czasu mało
z elektrykiem umówiłam się na pon rano i jeszcze koło dopompowałam bo flak była syn przyjechał na równo z nami
Madziarzeszow 07:21, 29 cze 2014

Nie jestem specem od projektowania , mogę tylko podpowiedzieć ,że między kamieniami pięknie prezentuje się karmnik ościsty , ślicznie rozrasta się tworząc pół kamienisty dywanik kwitnący na biało
posłużę się zdjęciem z "ogrodu z czerwonym mostkiem "

Urszulla 12:39, 29 cze 2014

Dla Ciebie klon Garnet na razie mniejszy od Dollarów, ale jak urośnie Dollary będą przesadzone.

a taki ledwo widoczny i zielony był rok temu (ledwo go widać za Dollarami)
Urszulla 14:22, 29 cze 2014

Aniu, a może te szałwie w przyszłości do róż (wiem, mieszam)
zobaczyłam dzisiaj u Kondzia-link poniżej(przedostatni post)
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4335-kondziowy-ogrod-cz-ii?page=206