Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

gierczusia 08:43, 12 kwi 2013

BarbaraM napisał(a)

Proszę bardzo Elu
Bardzo pojętna z ciebie dziewczynka

W takim razie jeszcze dołożę to że u sosny najlepiej ręcznie wyłamywać nowe przyrosty do połowy.
Dlaczego ręcznie?
Bo nie przycinamy w ten sposób igieł i wszystko wygląda naturalnie.

Ooooo... Dziękuję bardzo po raz kolejny
gierczusia 08:48, 12 kwi 2013

Łooo Mmmma mia .. Oczopląsu dostałam od tych cudowności .. Piękne lampiony i taki wybór .. Szczenka mi opadła .. Kto za sztuczne uzębienie bendzie płacić ??

Mam nadzieję ,że jak się Kapiasy dopiero rozkręcaja , to wnet dostaniemy maila potwierdzającego spotkanie 8 czerwca .., buziam ciepło .. U mnie ptaszki i ciepło, można iść bez majtek z golfem ( w mojej wersji : batek z cicikiem )

danuta_szwajcer 09:08, 12 kwi 2013

Aniu ale oczy nacieszylas i zdjec narobilas?a jak tam wiosna w ogrodzie i prace? iglaki widziałam byly u fryzjera i pieknie sa takie odnowione pozdrawiam cieplutko
Madziarzeszow 09:14, 12 kwi 2013

Ale cudeńka pokazujesz apetyt rośnie jak się patrzy na takie śliczoty
BarbaraM 13:52, 12 kwi 2013

Piękne cudeńka...a któż się temu oprze?...
Nie mogę oczu napatrzeć od tych cudowności
anna_g 14:54, 12 kwi 2013

Cieszę się że Wam się podobają - szczerze mówiąc robiłam zdjątka z myslą o Was I nawet się już nie czaiłam Też się napatrzyłam, ale na kupowanie jeszcze czas...

Danusiu wiosna w ogrodzie się zaczyna rozkręcać pomalutku... wczoraj było słoneczne w miarę ale wietrznie, dzisiaj pada deszczyk, ale jest ciepło... prace ogrodowe jeszcze czekają, na razie porządkuję ciut ciut, bo mnie mnóstwo innych zajęć napadło ale jak mam chwilkę to lecę
A wczoraj przesadzałam pomidorki i poziomolki i te... heliotropki - i powiem szczerze, że ciężka to praca i czasochłonna mam tych sadzonek jak wariatka nie mam gdzie dawać - podejrzewam że w przyszłym roku już się nie załapię na taką aż produkcję... ale coś na pewno.
Pozdrawiam

Ela batki z cicikiem to jest to dzisiaj nie ubrałam tak ciepło i fajnie było rano Pomalutku szłam do pracy (wcześniej wyszłam ) i wdychałam wiosnę - co prawda powietrze u nas średnio świeże ale co tam...

Madziu cieszę się, że wpadłaś pooglądać i że Ci sie podobało Miłego dzionka

Basiu patrz, patrz - jak najwiecej
gierczusia 19:40, 12 kwi 2013

Zazdraszczam że możesz wdychać wiosnę .. Ja mam do pracy 25 min dobrej jazdy autem .. Więc wybiegam rankiem do garaźu, auto i dawaj ... Kiedy chodziłam do szkoły to miałam ją o 10 min drogi spacerkiem., teraz tak myślę jaka to była przyjemność :!
anna_g 21:47, 13 kwi 2013

Dzisiaj udało mi sie ciut popracować w ogródku - jak pewnie większości z Was Zrobiłam m.in. pierwszy w życiu własnoręczny kancik Do doskonałości mi jeszcze ciut brakuje, ale wyszło ładnie i efekt jest Czyli kancikorób egzamin pierwszy zdał, ja również
Pozdrawiam wszystkich i lecę do Bogdzi do rododendronowego gdzie ostatnio przesiaduję z rozdziawioną buzią w zachwycie Jestem pod wielkim wrażeniem zarówno ogrodu jak i zdjęć fauny, a także opowieści Bogdzi - dla mnie to coś fantastycznego... Do emerytury mam co oglądać i czytać bo jestem na 50 stronie I wątku - i oderwać się nie potrafię - czyli zostało mi jeszcze jakieś 2 tys. stron
Marta7 22:15, 13 kwi 2013

Aniu pozdrawiam mocno Ale cuda pokazujesz,ja mieszkam w takim miejscu że wszędzie daleko,chociaż tak sobie pooglądam co jest na topie :
A ogród Bogdzi i sama właścicielka to jest rzeczywiście fenomen na skalę światową-cuda się tam dzieją !
eliza3 22:25, 13 kwi 2013

Narobiłaś mi apetytu na Kapiasów, chyba muszę się tam wybrać.Dzisiaj byłam na giełdzie w Tychach, ale miałam taki sprint, że nic nie widziałam. Kupiłam bratki i w nogi... czasu było mało i jeszcze deszcz padał... muszę jechać jeszcze raz na spokojnie wszystko obejrzeć.