Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Jabeska 20:51, 14 kwi 2013

Piękny kancik Ja też w sobotę zaliczyłam swój pierwszy raz kancikowy
gierczusia 07:34, 15 kwi 2013

Aniu ... Wystawa kwiatów jest
anna_g 09:49, 15 kwi 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Aniu pracowita mrówka z Ciebie) kanciki dobrze Ci wyszly a i wiosna u Ciebie piękna i nawet juz mam żonkilka?? Sliczne zdjecia milej niedzieli

Danusiu dzięki za pochwałę No właśnie mam żonkila choć oglądałam go z podejrzliwością bo jakoś tak nagle się ukazał - może go tam ktoś podrzucił

gierczusia napisał(a)
Nooo piękniste kanciki ... Jak fachura zrobiłaś .. Niesamowita jesteś Aniu ...

Eluś to dlatego że to takie proste jest i bardzo przyjemne zajęcie

gierczusia napisał(a)
Wrzośce też ładne .. Na samym początku nie potrafiałam ich odróżniać .. Teraz mi się wydaje ,że to było lata świetlne wstecz

Jak wrzośce przechodzą u Ciebie zimę ?? Okrywasz je ??

Ja miałam dokładnie to samo Elu, dokładnie to samo - wrzosiec a wrzos... ten wrzosiec jest już dość leciwy (chyba) - i tak dokładnie to nie mój tylko mojej teściowej a przynajmniej ona go tam wsadziła nie jest niczym okrywany, nigdy nie był przycinany, ogólnie rzecz biorąc robi co kce Tą rabatkę będę przerabiała, ale to dopiero jak czasu wystarczy - na pewno go jednak zachowam bo jest piękny.

magdziam napisał(a)
Twoj kancik bardzo udany, a ja przesyłam trochę krokusków

Magda dziękuję - masz śliczne krokusiki - moje jakieś takie se sobie som Miłego dnia

Jabeska napisał(a)
Piękny kancik Ja też w sobotę zaliczyłam swój pierwszy raz kancikowy

Asiu Byłam u Ciebie kancik oglądać i ni ma Za to hodowlę podziwiałam - super masz nowych mieszkańców Nadasz im imiona? Pozdrawiam

gierczusia napisał(a)
Aniu ... Wystawa kwiatów jest

Ela wyczytałam w Wyżełkowie że 14 maja jestem za jeśli tylko żaden kataklizm na mnie nie spadnie (tfu, tfu) to chętnie się wybiorę...
anna_g 09:51, 15 kwi 2013

A teraz muszę się zabierać do pracy i mam bardzo trudny pracowniczo tydzień a nawet dwa.... Pewnie zaglądnę bo nie wytrzymam inaczej, ale na buszowanie po O. raczej mi czasu nie wystarczy bo robótkę pewnie i do domku wezmę No nic... trza to trza... Pozdrawiam wszystkich zaglądających i miłej pracy w ogródeczku życzę Wam i sobie Dzisiaj mam w planach grządeczki po warzywniczek przygotować... bo ni mom jeszcze
Do zobaczenia znów
Mala_Mi 19:25, 15 kwi 2013

Cofnęłam do przeciachanych iglaków .. i powiem tylko fiu, fiu, fiu.. jak od linijki.... Wiec taki kancik to bułka z masłem przy takiej ręce
gierczusia 21:52, 15 kwi 2013

Aneczko .. To pracusiuj na chlebek z masełkiem a potem sobie nadrobimy ., ja też mam ciężkie tygodnie w pracy .. A tu piękna pogoda się zrobiła i człek nie wie , czy biegać po własnym ogródeczku , czy po ogrodowisku czy pracusiować czy wykonywać pomniejsze obowiązki domowe ., ewentualnie obiad ugotować .. Buziam

Aaaa .. U Ciebie też napisałam o wystawie Aniuś .. Bo jakżebym mogła o Tobie zapomnieć
anna_g 21:55, 15 kwi 2013

asc napisał(a)
Cofnęłam do przeciachanych iglaków .. i powiem tylko fiu, fiu, fiu.. jak od linijki.... Wiec taki kancik to bułka z masłem przy takiej ręce

Aniu - no taka szpecjalistka to ja nie jestem Do iglaków fryzjer był a do kancika ja osobiście Jutro mam w planie kolejne
anna_g 22:01, 15 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Aneczko .. To pracusiuj na chlebek z masełkiem a potem sobie nadrobimy ., ja też mam ciężkie tygodnie w pracy .. A tu piękna pogoda się zrobiła i człek nie wie , czy biegać po własnym ogródeczku , czy po ogrodowisku czy pracusiować czy wykonywać pomniejsze obowiązki domowe ., ewentualnie obiad ugotować .. Buziam

Aaaa .. U Ciebie też napisałam o wystawie Aniuś .. Bo jakżebym mogła o Tobie zapomnieć

Napracusiowałam się dzisiaj uczciwie i w pracy i w ogródeczku i teraz obiadek jeszcze częsciowo gotuję i na O. zaglądnęłam - na dłuższą metę to tak można by się wykończyć, ale póki co jeszcze siły są Dzisiaj robiłam grządeczki pod warzywka i kwiatuszki Domieszałam kompostu - co do jego jakości to ja mam zastrzeżenia ale może się zrobi lepszy.... Potem byłam w castoramie bo ziemię i torf i nawóz do traw - z moim Żonem bo sama to bym tego nie dźwignęła On też ledwo, ledwo ten wózek pchał Kupiłam dwie piwonie - bo takie świeżutkie były - białą i różową - kurcze mnie nie można nigdzie wypuscić - ale przynajmniej koloru się trzymam - idę w biel, fiolet, róż.
No i to tyle na dzisiaj - jutro kolejny dzień pracy w pracy, ale potem znowu ogródeczek - mam zamiar posadzić moje "lilije" - aaa właśnie dokupiłam dzisiaj jeszcze dwie - niejakie Acapulco - różowe...
Dobrej nocki i miłego dzionka jutro
Gabrysia_ 22:04, 15 kwi 2013

Eee..no,kancik super!
...ja też zapominam o zdjęciach "przed"i "po",a szkoda fajna pamiątka i porównanie
anna_g 22:14, 15 kwi 2013

Dzięki Gabrysiu - jutro planuję zrobić przed i po też jakoś mi to wylatuje z głowy, a różnice widać nieraz takie wielkie że aż przyjemnie byłoby popatrzeć ile się zrobiło
Pozdrawiam