Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wątek o tym, że ......nie umiem:)

Wątek o tym, że ......nie umiem:)

Jagna 21:25, 22 kwi 2012

Juz za późno. Impregnowane pędzlem i srodkiem głęboko penetrującym na sosnę tatrzańską
dokończyłam dzieła przy niedzieli.
Sosna tatrzańska bo nie chciałam bezbarwnego a zaprzyjaźnionym chłopakom w sklepie słabo schodzi....więc się ulitowałam .
wyszło bardzo fajnie. taka ciemna zieleń.
Juz truskawki nawet posadziłam i część ziół w zielniku.
Jagna 21:26, 22 kwi 2012

asc napisał(a)
Słupa można się pozbyc...... wystąpic z zakłądu energetycznego.....ale to koszt
Realnie do wykonania..to linia nn.

No wiem że do wykonania ale tak jak mówisz - koszty. jednak sie nie zdecydowałam. Mówi sie trudno jakoś go przeżyję. Danusia zaplanowała mi tam wyspę ze świerkami serbskimi więc sie zasłoni.
Yen 23:15, 22 kwi 2012

Czekam z niecierpliwością na foto relację z tego warzywnika, akurat dzisiaj Maja też coś o tym pokazywała.
Ale ładnie zaorane!
kraania 23:21, 22 kwi 2012

Jagna jutro spakuję Anabellki i we wtorek wyślę. Wyjmę je chyba z doniczek, żeby było lżej? Musżę pomyśleć jak je zapakować .
Mala_Mi 23:35, 22 kwi 2012

Jagna napisał(a)

Słupa można się pozbyc...... wystąpic z zakłądu energetycznego.....ale to koszt
Realnie do wykonania..to linia nn.

No wiem że do wykonania ale tak jak mówisz - koszty. jednak sie nie zdecydowałam. Mówi sie trudno jakoś go przeżyję. Danusia zaplanowała mi tam wyspę ze świerkami serbskimi więc sie zasłoni.

U Irenki MIłki po słupie wspina się hortensja...suepr ten słup wygląda..a raczej ta hortensja
Madzenka 06:34, 23 kwi 2012

No właśnie Jagna posadż hortensję pnąca jak u Irenki lub winobluszcz. Winobluszcz szybciej rośnie na początku i jesienią ci pięknie się wybarwi na czerwono, ale hortensja kwitnie....
Zaorane pięknie a na myśl o truskawkach oblizuję się
Jagna 07:29, 23 kwi 2012

DZiewczyny pod moim posadziłam winobluszcz pieciolistkowy. Jeszcze go nie widac po prostu. MAm trochę problemy z mocowniem jego. Ale zarz coś wymyślę.

Kraania oczywiście bez doniczek i ziemi tylko ciuty, w folijke i w Polskę. Już sę cieszę!!!!!
A ja zadbam o nie najlepiej jak potrafię.
Jagna 07:29, 23 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
No właśnie Jagna posadż hortensję pnąca jak u Irenki lub winobluszcz. Winobluszcz szybciej rośnie na początku i jesienią ci pięknie się wybarwi na czerwono, ale hortensja kwitnie....
Zaorane pięknie a na myśl o truskawkach oblizuję się

No zakłądam że w tym roku truskawek nie będzie . Mam maluśkie sadzonki od sasiadki. Więc ten rok spedzą jak sądzę na rozrastaniu się.
Gardenarium 07:32, 23 kwi 2012

kraania napisał(a)
Jagna jutro spakuję Anabellki i we wtorek wyślę. Wyjmę je chyba z doniczek, żeby było lżej? Musżę pomyśleć jak je zapakować .

Owiń w strecz, i układaj na przemian bryłami, posklejają się ze sobą i nie będą latać po paczce. Tak pakujemy róże w Anglii do walizy

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 07:33, 23 kwi 2012

Jagna, przywiąż winobluszcz, a potem jak się czepnie to zdejmiesz sznurek.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies