Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wątek o tym, że ......nie umiem:)

Wątek o tym, że ......nie umiem:)

Joku 21:56, 24 kwi 2012

Dzięki! poczekam jeszcze na Szefową.
Pszczelarnia 10:02, 25 kwi 2012

Jagna, natychmiast tu przyleciałam. Kawałek solidnej, mrówczej roboty a efekt fantastyczny. Gratuluję. Podziwiam. Się cieszę. Po prostu piękny!
Ja pod truskawki też dałam słomę w tym roku. Ale raczej sieczkę, bo innej nie ma.
alp_22 12:04, 25 kwi 2012

Witaj, Jagno. Jestem nowa na forum, a Twój wątek odwiedziłam jako jeden z pierwszych (pierwszy był oczywiście wątek Danusi). ale - w przeciwieństwie do wątku Danusi - Twój przeczytałam w całości, jednym tchem.

Cudowna historia, trochę jak bajka o Kopciuszku (w której dobrą wróżką jest Danusia). Ale przede wszystkim historia o dzielnej, odważnej i pracowitej kobiecie. I historia ogrodu, który będzie.

Trzymam kciuki, Jagno i podziwiam.

Nie zazdroszczę Ci projektu Danusi, ale szczerze przyznaję - zazdroszczę tych skarbów które znalazłaś.
I dzięki za instruktaż (ze zdjęciami) ukorzeniania sadzonek.

Warzywnik rewelacyjny. Bukszpaniki też. Zachęciłaś mnie do podjęcia próby ukorzenienia moich "ścinków".

Powodzenia, będę tu zaglądać.

PS. Mam nadzieję, że Gospodyni Ogrodowiska wybaczy mi, że najpierw wpisuję się do Twojego wątku, przed przywitaniem się z Nią, ale naprawdę nie mogłam się powstrzymać. Zauroczyła mnie historia powstawania - na naszych oczach - Twojego przyszłego ogrodu.
Malgolinka 15:08, 25 kwi 2012

Witaj Jagno

Z przyjemnością przeczytałam Twój wątek Będę go śledzić bo podobnie jak Ty zakładamy swój ogródek małymi kroczkami i własnymi siłami
Masz imponującą ilość swoich sadzonek - dzięki za szczegółowe opisy ukorzeniania i fotorelacje skorzystam z nich z przyjemnością - mamy "kawałek" ziemi a fundusze okrojone także taka produkcja roślinek jest dla nas wybawieniem Nawet nie byłam świadoma, że mogę sobie sama rozmnożyć roślinki i z tego co piszecie niektóre z nich "same" się ukorzeniają bez większego trudu
Twój warzywnik zapowiada się wspaniale
Będę stałym gościem u Ciebie
Gabriela 20:34, 25 kwi 2012

Jagna napisał(a)
o k a teraz warzywniak.
[
Cegły trochę poosiadały ale mi to nie przeszkadza. W szpary przyjdzie biały piaseczek:

I zielnik:

Jagna, dla mnie BOMBA. Już widzę oczami wyobraźni kolorowe warzywa, już widzę...
Kawał znakomitej roboty, cudnie. A będzie jeszcze cudniej i o to chodzi.
Mala_Mi 20:40, 25 kwi 2012

To jest warywniak co nie szpeci
Matka 21:23, 26 kwi 2012

Jagnucha, ależ fajowe!!!!mój też do przeróbkitakie dojścia sobie też chccę zrobić

GRATULACJE!!!OBY warzywka były tak samo smaczne i dorodne!!1
Juzia 21:32, 26 kwi 2012

Świetny!
Jakbym miała mieć to tylko taki!!!
kraania 09:53, 27 kwi 2012

Jagna daj znać proszę jak Anabellki dotrą. Martwię się, żeby poczta ich nie przetrzymała zbyt długo.
Jagna 05:49, 28 kwi 2012

Dziewczyny bardzo dziękuję za miłe słowa. Od razu mi poziom samooceny wzrósł
kopiemy właśnie dreny i jest kompletny DESTRUKSZYN ziemia sie obsypuje rów szeroki w niektorych miejscach na jakies 2m.''

Kraaniu kochana Anabelki dotarły i już są w ziemi. Przyszły do mnie w czwartek. Zdjęcia po przyjeździe zrobione więc postaram sie je jutro wstawić na serwer. jeszcze raz bardzo Tobie dziękuję.